Alina Borcea, prima reacţie despre BĂTĂILE şi INFIDELITĂŢILE soţului ei. Ce spune despre CRISTI BORCEA

Alina Borcea a comentat la România TV câteva din zvonurile care au apărut în ultima vreme, conform cărora soţul ei, Cristi Borcea, o bate când se duce să âl viziteze în puşcărie.

02 mart. 2015, 09:55
Alina Borcea, prima reacţie despre BĂTĂILE şi INFIDELITĂŢILE soţului ei. Ce spune despre CRISTI BORCEA

Alina Borcea neagă orice conflict cu Cristi Borcea şi spune că este afectată foarte mult de situaţia în care se află soţul ei.

„Faptul ca eu plec plangand cand merg sa-mi vizitez sotul este absolut normal pentru ca ma doare sa-l las acolo si eu trebuie sa plec. Aici este adevarat, Deci, daca ma vedeti cu lacrimi in ochi, este absolut normal.  Copilul cel mic plange de fiecare data, il cheama acasa, iar asta ma doare cel mai tare, deci e normal, dar de aici pana la rautatea ca mi-am primit un pumn in ochi, la ultima vizita, nu stiu de unde pana unde” a declarat Alina Borcea la România TV.

Citeşte şi: SCANDAL MONSTRU în puşcărie. Cristi Borcea a bătut-o pe Alina de i-a învineţit ochiul FOTO

„Vine si Mihaela si vin si eu, pentru ca el are voie patru vizite pe luna si atunci mergem cu totii. Si copiii? Categoric, Mai ales copiii.  Cristi este sotul meu si m-a asigurat ca noi suntem un cuplu solid, ma iubeste, mi-a spus lucrul acela, iar restul sunt cancanuri”, a mai Alina Borcea.