Alina Ceuşan a născut! Prima imagine cu micuţul Tisha, de pe patul de spital: „12 ore de muncă, una de împingere”

Alina Ceuşan a trăit cea mai frumoasă experienţă din viaţa ei, a adus pe lume primul copil, un băieţel pe nume Tisha. Chiar dacă a trecut prin câteva clipe dificile, având dureri tipice nașterii, momentul întâlnirii a fost unic.  

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 08:54

Douăsprezece ore de muncă, 1 oră de împingere. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: „Deci tu ai fost în tot acest timp înăuntru”, a scris blonda pe contul de socializare.

Alina Ceușan a anunțat în februarie că este însărcinată, iar de atunci și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu toată evoluția sarcinii.

Alina Ceușan și Raul Tișa au devenit părinții un băiețel

Alina Ceușan a anunțat spre sfârșitul lunii iunie că ea și Raul Tișa așteaptă un băiețel.

„Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel. Cred că având în vedere faptul că vom avea un băiat e foarte important să fie acolo și să poată lua exemplu de la el în toate cele. (…)

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm” la „ești aici”, sunt o parte din declarațiile vedetei pentru revista ELLE.