Alina Ciucu, fata ucisă la metrou, participase la mai multe evenimente politice alături de fostul preşedinte Traian Băsescu

Alina Ciucu era înscrisă ca membră a PMP în Sectorul 3 din Bucureşti. Ea a participat la mai multe evenimente politice chiar alături de fostul preşedinte Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 20:31
Alina Ciucu, fata ucisă la metrou, participase la mai multe evenimente politice alături de fostul preşedinte Traian Băsescu

Tânăra ucisă cu bestialitate la metroul din Capitală era membră a Partidului Mişcarea Populară. Colegii de partid sunt şocaţi de tragicul eveniment şi spun despre fată că îşi dorea o carieră în politică pentru care se pregătea de la o vârstă fragedă. 

Lucian Iliescu, consilier general al Primăriei Municipiului Bucureşti şi membru al PMP a povestit cum şi-a început tânăra cariera politică. 

 „Vreau sa va spun ca este o mare drama pentru Romania, pentru familia Alinei, pentru toti cei care au cunoscut-o. O stiam din vedere, un copil curat, un copil care a luat-o de jos. Am cunoscut-o în fostul Partid Democrat Liberal, fostul PDL, la organizatia de tineret a fostului , pana acum cateva zile membra a PMP, a organizatiei de tineret, mergea la scolile de vara, se implica, un om care isi dorea multe de la viata. Este o tragedie care nu poate fi cuantificata decat poate in multe lacrimi„, a declarat acesta. 

Toţi colegii de partid s-au declarat şocaţi de moartea tragică a fetei. Preşedintele executiv al PMP, a postat un mesaj de susţinere a familiei îndoliate a Alinei Ciucu.

„Am aflat cu tristeţe că tânăra omorâtă aseară cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastră de la Sectorul 3. Condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să odihnească în pace un suflet nevinovat!”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de socializare.

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, a fost împinsă marţi seară la metrou, în staţia Dristor. Ea a căzut pe şine exact în momentul în care trenul a ieşit din tunel. Tânăra a reuşit să se ridice, pe şine, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul, iar victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou. 

CITEŞTE ŞI CUTREMURĂTOR. Ultimele cuvinte ale tinerei ucise la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia…” VIDEO ŞOCANT