Alina Dumitru s-a măritat. Rochia de mireasă i-a fost adusă din Spania FOTO

Alina Dumitru s-a căsătorit la sfârşitul săptămânii, cununia religioasă fiind oficiată la Biserica "Sf. Mina", din Capitală. La ieşirea din biserică, mirii au fost aşteptaţi de cei 15 copii de la clubul Steaua care sunt iniţiaţi în tainele judo-ului chiar de către Alina.

08 sept. 2014, 11:37

Alina Dumitru şi Ciprian Sămărghiţan şi-au făcut apariţia la Biserica „Sf. Mina” într-o limuzină. Potrivit ziarulring.ro, campioana olimpică de la Beijing a fost însoţită de opt dintre fostele sale colege, care i-au ţinut trena până a ajuns în faţa altarului.

Am avut emoţii mari, nu mă aşteptam să fiu atât de emotivă. Însă, în cele din urmă, am trecut cu bine şi de acest moment din viaţa mea. Mihnea Mironaş s-a ocupat de machiaj, iar de coafură, Alexandra. Am stat câteva ore pentru a ieşi aşa cum m-aţi văzut la biserică. Rochia de mireasă mi-au făcut-o cei de la Perla Albă. Mi-au adus-o din Spania. Am văzut modelul la un târg de rochii şi mi-a rămas în minte, aşa că am apelat la ei. Trena nu a fost lungă, în jur de un metru, pentru că am avut-o şi la petrecere. Era prea frumoasă ca să o schimb„, a declarat Alina Dumitru, pentru sursa citată.

Petrecerea a avut loc la un restaurant select în apropiere de Săftica, iar luna de miere este programată în Turcia.

Citeşte şi Alina Dumitru se mărită. Modul în care a fost cerută în căsătorie, apreciat cu peste 17.000 de like-uri