Alina Dumitru şi-a stabilit priorităţile. Vrea să se pună pe făcut copii

Alina Dumitru s-a retras în urmă cu mai bine de un an din activitatea sportivă, la capătul unei cariere impresionante, în care a urcat de două ori pe podium la Olimpiadă (aur la Beijing, argint la Londra) şi a câştigat opt titluri de campioană europeană. Cea mai bună judoka a României se va căsători în septembrie, iar apoi obiectivul său va fi acela de a deveni mămică.

02 mart. 2014, 20:43
Alina Dumitru şi-a stabilit priorităţile. Vrea să se pună pe făcut copii

Alina Dumitru a stabilit împreună cu logodnicul ei, Ciprian, detaliile nunţii dar şi când vor să devină părinţi. Fosta campioană olimpică la judo nu concepe să rămână însărcinată înainte de nunta care va avea loc în septembrie, dar şi-a propus ca după aceea să aibă doi copii.

Deşi nu concep să rămân însărcinată înainte de nuntă, este adevărat că eu şi logodnicul meu ne dorim copii. Cred că în primă faza aş vrea să avem o fetiţă, iar mai apoi un băieţel. Cred că vârsta este mai mult decât potrivită pentru a deveni mamă şi chiar ne gândim că ar trebui să-i facem destul de repede. Poate din luna de miere ne întoarcem deja trei, dacă avem puţin noroc„, a declarat Alina Dumitru pentru spynews.ro.

Alina Dumitru (31 ani) şi logodnicul său, Ciprian, sunt împreună de trei ani.