Alina Eremia, cerută de SOŢIE într-o emisiune TV. Cum a reacţionat artista

Alina Eremia este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului în România. Nu atrage fani doar prin vocea şi piesele sale, ci şi prin frumuseţea sa. Deşi are o relaţie, un admirator a cerut-o de soţie într-o emisiune TV şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o cucerească. Totul s-a întâmplat în timpul finalei pentru popularitate a show-ului Next Star.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 10:33
Alina Eremia, cerută de SOŢIE într-o emisiune TV. Cum a reacţionat artista

Alina Eremia a fost cerută de soție în Finala de popularitate a show-lui „Next Star”. Propunerea surpriză nu a venit de la iubitul Alinei, ci, surpriză!, de la un concurent. Care nu a părut deranjat de diferenţa de vârstă, deşi el are doar 5 ani!

NEXT STAR, FINALA DE POPULARITATE. Angel, aşa cum se numeşte puştiul, a folosit toate trucurile necesare pentru a o cuceri definitiv pe Alina Eremia. Când a intrat pe scenă i-a adus un buchet de flori. Şi i-a făcut şi o primă declaraţie: „De mult am vrut un pupic de la tine. Ești o drăguță!”.

Înainte de a-şi face numărul – să cânte „Mă ucide ea” a lui Mihail – Angel i-a spus Alinei că o aşteaptă o surpriză „foarte mare” şi la final. Iar aceasta a fost cererea în căsătorie, însoțită de afirmația „Mă ucide Alina Eremia!”, spusă cu toată hotărârea!

NEXT STAR, FINALA DE POPULARITATE. Evident, colegii din juriul Next Star ai Alinei Eremia, Dorian Popa, Pepe şi CRBL, au intrat în jocul puştiului, ceea ce a făcut deliciul publicului.

NEXT STAR. FINALA DE POPULARITATE va fi difuzată joi, 8 decembrie.