Alina Eremia, despre cele mai grele momente din cariera sa: „Le mulțumesc tuturor oamenilor care nu au avut încredere în mine”

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a dezvăluit care au fost cele mai grele momente din cariera sa.

30 iun. 2023, 23:31
Alina Eremia, despre cele mai grele momente din cariera sa: „Le mulțumesc tuturor oamenilor care nu au avut încredere în mine”
Alina Eremia, dezvăluiri despre cariera sa

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi, cunoscând succesul la o vârstă fragedă. Cu toate astea, drumul către celebritate nu a fost întotdeauna unul plăcut, trecând și prin momente mai puțin fericite, lovindu-se de comentariile negative ale oamenilor.

„Nu toată lumea m-a primit cu ușa larg deschisă. Nu toată lumea te place. Au fost oameni de-a lungul carierei mele care mi-au spus că sunt prea nazală și nu am cum să reușesc în industria muzicală sau că nu pot să mă desprind cumva de imaginea Lala Band și de formație sau că felul în care arătam la momentul respectiv nu era ideal, că eu eram mai plinuță și nu era pe vremea când pierdusem kilogramele. Au fost oameni care pe mine m-au motivat.

Le mulțumesc tuturor oamenilor care nu au avut încredere în mine pentru că efectiv m-au determinat să fiu cea mai bună variantă a mea și să le demonstrez contrariul. Se poate! Mi se pare că tu trebuie să fii primul om care are încredere în tine și nu este doar despre încredere, să fii orb și să ai senzația că ești cel mai bun, nu despre asta vorbesc, ci despre faptul că tu ești ca să îți trăiesți visul. Acesta era visul meu. Visul meu era să devin artist, să cânt în fața oamenilor”, a declarat Alina Eremia, la podcastul #Te ascult cu Ilinca Vandici.

Citește și: Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt. Ce s-a întâmplat cu artista: „Sper că nu e adevărat”

Întrebată despre ce o inspiră atunci când își compune piesele, vedeta a spus că transpune foarte multe lucruri care se întâmplă în jurul ei în versuri.

„Din foarte multe locuri sau amintiri, povești pe care le aud sau le trăiesc. Cel mai mult cred că am scris din trecutul meu înainte să-l cunosc pe Edi, dar în același timp mă inspiră foarte mult și ce aud în jurul meu, pentru că de multe ori sunt un psiholog bun pentru prietenii mei.  

Fără să vreau preiau din povești și cumva le transpun în versuri, dar tot timpul trec prin filtrul meu. (…) Sunt o tipă veselă, nu prea am eu depresii, dar am și o latură nu neapărat atât de optimistă și atunci când scriu o accesez de multe ori pe aceasta. Cumva din durere mi se pare că ies cele mai profunde lucruri”, a mai spus Alina Eremia.

Citește și: Alina Eremia a trăit cel mai copleşitor moment din viaţa ei: „Încă am pulsul crescut”

Fiind un artist cunoscut, Alina Eremia a atras și comentarii negative de-a lungul timpului, dar pentru a nu ajunge să fie afectată de ele a învățat cum să gestioneze fiecare situație de acest fel.

„Nu trebuie să ai neapărat un motiv sau un fundament, ci poți să le legi de o mie de chestii. Că că sunt nazală, că machiajul nu mi se potrivește, că de ce mă îmbrac așa, că sunt prea corectă. Eu nu am avut niciodată o problemă cu critica constructivă, ci din contră, în schimb cu hate-ul gratuit am o problemă.

Am trecut prin toate fazele. Greșeala mare este atunci când citești comentariile și le pui la suflet, după care au început să mă amuze. Am avut și stadii în care mi-am dorit cumva să-mi iau apărarea, să explic, dar până la urmă oamenii vor comenta indiferent de ceea ce faci, că o să judece, că o să vadă lucrurile prin ochelarii lor și de multe ori ochelarii mei nu sunt aceeași cu ochelarii lor și sunt ok. Am învățat că e ok, accept, trec mai departe. Până la urma contează să mă simt eu bine cu mine, asta e cel mai important”, a mai spus cântăreața.