Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt. Ce s-a întâmplat cu artista: „Sper că nu e adevărat”

Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt, iar fanii s-au speriat foarte tare când au văzut imaginea, în care ea pare maltratată. Şocul a fost foarte mare, mai ales că artista nu a apărut niciodată în vreun scandal cu violenţă domestică.

05 oct. 2022, 18:22
Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt. Ce s-a întâmplat cu artista: „Sper că nu e adevărat”
Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt

Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt. Internuții au reacționat imediat și au întrebat-o dacă a pățit ceva și dacă se simte bine.
În cele din urmă, situația a fost clarificată, iar cântăreața a dezvăluit faptul că fotografia are legătură cu cel mai nou single al său, unde abordează subiectul violenței domestice.

Citeşte şi: Alina Eremia îi dă replica lui George Buhnici după declarațiile controversate despre cum ar trebui să arate femeile: „Nu costă nimic, jur”

Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt

Ce ai pățit?/ Am crezut ca ai pățit ceva/ Am crezut pentru o secunda ca te-a lovit cineva, dar după mi-am dat seama ca e make-up/ M-am speriat puțin la început, am crezut ca e real/ Sper că nu e adevărat”, au fost doar câteva dintre mesajele scrise de fani, la fotografia artistei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Chiar dacă artista se află acum într-o perioadă foarte bună pe plan profesional, în urmă cu ceva timp, aceasta își dorea să spună stop tuturor proiectelor pe care le avea în desfășurare, pentru a-și dedica puțin timp pentru ea.

Acum trei ani aș fi vrut să iau o pauză. Nu pentru că nu-mi mai doream, simțeam că sunt într-un punct în care simțeam că vreau să trec în altă etapă. Chestia asta se simțea și în cariera mea și aveam nevoie să stau puțin departe de tot haosul.

Voiam să iau o pauză pentru că voiam să mă redescopăr, dar atunci când ești prins în horă, e foarte greu să te retragi. Sunt multe lucruri care vin, oportunități, și nu poți să le dai cu piciorul. Automat nu am avut timp să fac asta.„, a declarat Alina Eremia în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.