Alina Eremia, pe patul de spital. Vedeta a fost operată de urgenţă: „Abia mai putea respira”

Alina Eremia a început noul an pe patul de spital. De Bobotează, pe 6 ianuarie, artista a fost operată de urgenţă la nas, după ce acuza dureri grave  şi nu mai putea respira. Vedeta l-a avut alături pe iubitul ei, Edi, care a fost nelipsit de holurile instituţiei.

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 16:01
Alina Eremia, pe patul de spital. Vedeta a fost operată de urgenţă: „Abia mai putea respira”

„A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii, au declarat surse din cadrul clinicii pentru Libertatea.

Cântăreața nu putea să mai respire de ani buni prin nara dreaptă și devenise dependentă de picăturile nazale. Se pare că, în ultima vreme, artista se trezea nopțile, din cauza faptului că nu respira corect, iar dependența de picăturile de nas o făcea să nu poată urca pe scenă fără tratament.

Alina Eremia risca să-și afecteze și corzile vocale, punându-și astfel în pericol atât sănătatea, cât și cariera.

Alina Eremia, cerută în căsătorie de trei ori!

Altfel, Edi Barbu ar trebui să se grăbească pentru că Alina Eremia are mulți pretendenți. Recent, actrița a mărturisit că a primit, într-un timp foarte scurt, trei cereri în căsătorie. Ce-i drept, de la fani! Susține, însă, că acest lucru nu le afectează relația. Ocazie cu care vedeta a vorbit la superlativ de partenerul ei.

În primul rând îmi spune că sunt cea mai frumoasă, că mă iubeşte. Îmi face de mâncare, el este bucătarul în familie. Eu mă feresc de bucătărie. Nu mă pricep, eu sunt cu curăţenia. Am reuşit să ne împărţim sarcinile foarte bine.

Cred că e foarte atent la nevoile mele şi încearcă pe cât posibil să mă facă cât mai fericită şi reuşeşte. Unde se poate, unde nu îţi dai seama rămâne acasă, dar mă susţine de la distanţă. Suntem pe telefon încontinuu.

Am primit de curând chiar trei cereri în căsătorie de la fani. Dar eu și Edi suntem doi oameni maturi şi ştim să evaluăm foarte bine lucrurile şi nu lăsăm lucrurile de genul să aibă vreun impact asupra noastră”, a spus Alina Eremia.