Alina, fata ucisă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Rudele sunt în stare de șoc. „Erau prietene de mici. Cred că criminala era drogată”

Alina, fata ucisă în Mangalia de cea mai bună prietena sa, va fi înmormântată joi în satul său natal din Vaslui, în rochie de mireasă. Trupul neînsuflețit al fetei a fost ridicat de rudele sale miercuri după-amiază de la morgă, iar spre seară aceasta a ajuns acasă, din păcate, în sicriu.

08 aug. 2023, 21:54
Alina, fata ucisă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Rudele sunt în stare de șoc. „Erau prietene de mici. Cred că criminala era drogată”

Alina, fata ucisă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Pentru că de mică visa să devină mireasă, rudele tinerei au decis ca ea să fie înmormântată în rochie albă.

Citește și VIDEO: Crimă oribilă în Mamaia: bărbat ucis în bătaie și incendiat, descoperit la recepția hotelului

Alina, fata ucisă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Fratele Alinei a anunțat printr-un mesaj pe rețelele de socializare că sora sa va fi înmormântată în satul lor natal Buda, din județul Vaslui.

”Cu părere de rău pentru situatia asta de necrezut, tind sa spun ca sora mea, Alina Elena va fi înmormântată în satul Buda, în joia aceasta! Cei care puteți și doriți sa o conduceți pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu sa o ierte!” a transmis acesta.

Rudele fetei ucise cu sălbăticie chiar de către cea mai bună prietenă a sa sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că Alina nu mai este. Mai mult, acestea cred că Loredana era drogată atunci când a ucis-o pe prietena sa din copilărie.

„Erau prietene de mici. Au mâncat împreună, s-au jucat, au mers la școală. Acum trei săptămâni mi-a spus așa: Loredana e foarte agresivă. Loredana îl înșela pe iubitul ei, iar el o urmărea să o bată. Alina nu scrie așa mesaje, ea scrie corect, cu virgulă, cu cratimă. Cred că criminala, fiind drogată, au apucat-o crizele”, a declarat Oana, verișoara fetei ucise, la Realitatea PLUS.

Alina avea o poveste impresionantă de viață. Provenea dintr-o familie săracă, cu cinci copii. Alina s-a văzut nevoită să plece de acasă din cauza bătăilor tatălui său. Din același motiv a plecat și mama ie, cu sora mai mică.

Alina a decis să fugă de acasă după ce tatăl ei a prins-o că și-a sunat mama, lucru pe care i-l interzisese, și a bătut-o cumplit.

”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare. Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă. Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea fata, în urmă cu trei ani, pentru vremeanouă.ro.

Cu câteva zile înainte să fie ucisă, a vorbit cu mătușa ei și i-a spus că prietena ei cea mai bună se comportă foarte urât cu ea.

Citește și VIDEO: Crimă oribilă în Mamaia: bărbat ucis în bătaie și incendiat, descoperit la recepția hotelului