Alina Gorghiu, despre atacurile lui Ponta la adresa ei: Aş miza pe IMPOTENŢA unui lider care a pierdut politic

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu, acuzată de premierul Victor Ponta de nereguli în contractele sale de avocatură, a cerut Agenţiei Naţionale de Integritate să facă "verificarea tuturor incidentelor de integritate" din activitatea sa politică. Mai mult, aceasta a precizat că Ponta vorbeşte atât de des despre ea, încât a devenit "o privilegiată" a premierului.

12 oct. 2015, 16:24
Alina Gorghiu, despre atacurile lui Ponta la adresa ei: Aş miza pe IMPOTENŢA unui lider care a pierdut politic

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a vorbit, luni seară, la o emisiune de televiziune, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa ei. Aceasta a mărturisit că nu știe de unde vin aceste atacuri, dar ar putea miza pe „impotența unui lider care a pierdut politic„, potrivit b1.ro.

Cred că are o maladie. Îmi pronunță numele cel puțin o dată pe zi. Mărturisesc că nu știu ce îl frământă„, a spus Alina Gorghiu.

Şefa liberalilor a mai spus că atacurile lui Ponta nu ar deranja-o dacă premierul s-ar ocupa „și de actul de guvernare”. „Dimineața, la prânz și seara sunt o privilegiată a lui Victor Ponta„, a completat Gorghiu.

Alina Gorghiu: „Cer ANI să verifice toate incidentele din cariera mea”

Alina Gorghiu a mai spus legat de acuzațiile la adresa ei, aduse de premier la votarea moțiunii de cenzură, că dacă va fi nevoie va „depune inclusiv o hârtie către ANI, dacă aceasta nu se autosesizează”.

„Am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică. Nu am niciun fel de rezervă să fac acest lucru. Voi depune o hârtie la ANI, dacă în urma demersurilor lui Ponta nu s-a sesizat. Mi se pare anormal să profiți de imunitatea pe care ți-o dă activitatea de parlamentar și să arunci cu noroi în adversarii politici”, a declarat copreședinta PNL.

Şefa PNL a mai spus că nu îi este frică de ameninţările lui Victor Ponta şi ca nu este primul liberat ameninţat de premier. „Nu îmi este frica nici de DNA, nici de alte instituţii ale statului român„, a precizat Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe pagina sa de Facebook că este ţinta unei „campanii premeditate şi politice„, asta după ce şi ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc a ameninţat-o că „opinia publică va afla în curând cine este Alina Gorghiu”.