Gorghiu: Voi cere public ANI să verifice incidentele de integritate de la începutul carierei mele

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, că va solicita public Agenției Naționale de Integritate (ANI) să facă verificări privind toate eventualele incidente de integritate în care ar fi putut fi implicată de la începutul carierei sale politice.

12 oct. 2015, 17:09
Gorghiu: Voi cere public ANI să verifice incidentele de integritate de la începutul carierei mele

Alina Gorghiu a menționat că dacă va fi nevoie va depune și un document în acest sens, adăugând că nu îi este frică de o eventuală apariție a unui dosar penal în care să fie implicată, potrivit Agerpres.

Am să cer public ANI să facă verificarea tuturor incidentelor de integritate din activitatea mea publică, de când exist eu ca om politic. (…) Nu am niciun fel de rezervă să fac acest lucru și dacă va fi nevoie, voi depune inclusiv o hârtie către ANI dacă în urma demersurilor pe care le-a făcut primul ministru instituția nu s-a autosesizat. Pentru că mi se pare anormal să profiți de imunitatea pe care ți-o dă calitatea de parlamentar pentru declarații politice și să arunci cu noroi în adversarii politici (…) Nu îmi este frică de apariția vreunui dosar penal, nu sunt primul penelist amenințat de Victor Ponta„, a spus Alina Gorghiu.

CITEŞTE ŞI: Alina Gorghiu, despre atacurile lui Ponta la adresa ei: Aş miza pe IMPOTENŢA unui lider care a pierdut politic