Alina Gorghiu, despre stenogramele PNL: Nu voi investiga cine a făcut înregistrarea

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că nu susține un limbaj vulgar precum cel folosit în stenogramele care au apărut în spațiul public și care ilustrau o ședință PNL.

12 mai 2015, 20:48
Alina Gorghiu, despre stenogramele PNL: Nu voi investiga cine a făcut înregistrarea

Fosta şefă PMP, Alina Gorghiu, susţine că un astfel de limbaj nu va mai exista, scrie B1TV.

CITEŞTE ŞI: Alina Gorghiu, atac la Ponta: Va fi premier CEL MULT până în decembrie 2016 când funcţia o va prelua Predoiu

„În calitate de copreședinte PNL îmi cer scuze public. Nu voi face investigații cine a făcut înregistrarea.

Un asemenea limbaj categoric nu trebuie să existe în niciun fel de reuniune. Sunt foarte categorică când vă spun că discuția a fost tranșata în interior. Spun acest lucru pentru că este un eveniment minor față de cât de important este proiectul fuziunii.

Este important să ne continuăm angajamentele și să continuăm cu sancțiuni pe viitor față de cei care nu pricep mesajul meu și al domnului Blaga. Proiectul trebuie să depășească frustrări personale, agende personale, a declarat Gorghiu la B1 TV.

Citeşte şi: STENOGRAME din ultima şedinţă PNL. Marian Petrache: „Colaborarea dintre noi e la pământ”

Duminică, presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o ședință a vechiului PNL, la Bistrița, despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ”o să dispară rând pe rând”, pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.