Alina Gorghiu: „Domnule Cioloş, aţi legitimat AUR atunci când aţi semnat moţiunea împotriva propriului guvern”

Alina Gorghiu a transmis vineri seară un mesaj pe Facebook, scriind că AUR este un partid extremist, dar care a fost legitimat de USR în momentul în care partidul a votat moțiunea de cenzură împreună cu alianța condusă de George Simion și Claudiu Târziu.

14 ian. 2022, 21:53
Alina Gorghiu: „Domnule Cioloş, aţi legitimat AUR atunci când aţi semnat moţiunea împotriva propriului guvern”

Mesajul lui Gorghiu vine ca urmare a reacției lui Dacian Cioloș după ce AUR și simpatizanții au intrat cu forța în Primăria Timișoara condusă de Dominic Fritz (USR).

Liberala a mai spus că USR a aplaudat în plenul reunit al Parlamentului când AUR au înjurat un liberal și l-au forțat fizic să coboare de la tribună:

”Ce tristă e imaginea ipocriziei în politica mare! Păi dvs, domnule Cioloș, ați legitimat AUR, semnând împreună cu ei moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern. Și tot dvs aplaudați în plenul reunit atunci când huliganii de la AUR au înjurat un coleg de la PNL și l-au forțat fizic să coboare de la tribună. Da, AUR este un partid extremist, cu lideri huligani, lipsiți de decență și de respect față de instituțiile statului, oameni care nu cunosc standardele impuse de un stat democratic.

Concluzie: țineți minte să nu mai acceptați să semnați împreună cu AUR următoarea moțiune de cenzură sau să colaborați în alte demersuri”, a scris Alina Gorghiu vineri seară, pe Facebook.

Citeşte şi: George Simion şi un grup de simpatizanţi AUR au dat buzna în Primăria Timişoara pentru a-l căuta pe Dominic Fritz. Reacţia edilului: „Scopul acestor bande a fost să creeze haos și panică”