Alina Gorghiu, după conferinţa ţinută de Vlad Voiculescu: Guvernul n-are timp de drame! El să nu fie util PSD

Alina Gorghiu vine cu declaraţii după ce Vlad Voiculescu l-a atacat pe Florin Cîţu la conferinţa de presă în care a vorbit despre demiterea sa.

16 apr. 2021, 21:25
Alina Gorghiu, după conferinţa ţinută de Vlad Voiculescu: Guvernul n-are timp de drame! El să nu fie util PSD

Alina Gorghiu, după conferinţa ţinută de Vlad Voiculescu. Liderul PNL subliniază faptul că Guvernul nu are timp de „drame” sau „zgomot de fond pentru nimic”şi vine cu un apel la adresa membrilor coaliției în care spune că ar trebui să nu facă jocurile PSD.

Alina Gorghiu, după conferinţa ţinută de Vlad Voiculescu: Guvernul n-are timp de drame! El să nu fie util PSD

„E perioadă de criză, avem treabă de făcut. Nu avem timp de drame sau zgomot de fond pentru nimic. Disensiunile, tensiunile și atacurile politice denotă lipsă de respect față de electoratul care ne-a acordat încredere. Înțeleg orice demers politic, le apreciez pe cele raționale, pentru că avem de depășit un obiectiv major, acela de a ieși cu bine din pandemie. Aceasta este prioritatea zero. Fac apel la oricine din coaliție să nu fie util PSD. Pentru că asta înseamnă să îi trădăm pe cei care ne-au oferit încrederea și singurii care au de suferit sunt românii.

PS: Florin Cîțu are tot sprijinul PNL. Sprijinul celui mai puternic partid, Singurul partid care și-a asumat singur guvernarea într-o perioadă de criză, când alte partide au fugit. Soluția este PNL-USR-PLUS-UDMR la guvernare, mai puternici și ca echipă”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a susţinut vineri că ceea ce a făcut premierul Florin Cîţu, prin demiterea Andreei Moldovan din funcţia de secretar de stat, echivalează „mai elegant, mai cizelat, mai politic, cu acel „Fă, nenorocito!” cu care i s-a adresat o protestatară din faţa Ministerului Sănătăţii.

Voiculescu a susţinut că nu a primit niciun reproş din alianţa din care face parte, iar cu premierul nu a avut nicio discuţie.

„Nu am primit absolut niciun reproş din alianţă. În general reproşurile, inclusiv din spaţiul public, sunt legate de comunicare şi aici pot fi discuţii mai ample despre cum poţi face faţă unui linşaj mediatic de luni de zile, unul concertat. Cu premierul n-am avut nici măcar o singură discuţie despre niciunul dintre lucrurile care cumva pare că mi le-ar reproşa.

Cred că am greşit în mai multe rânduri, cred că am considerat că buna credinţă a mea şi colegilor mei nu mai trebuie demonstrată după mai bine de 10 ani de fapte. Pare că lucrurile trebuie demonstrate în fiecare zi. Pare că n-am evaluat destul de bine diversele deranjuri produse într-o sferă sau alta a societăţii româneşti, respectiv a unei instituţii din această ţară”, a declarat Voiculescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Citeşte şi: Voiculescu: Să demiţi un profesionist echivalează, mai elegant, mai politic, cu acel „Fă, nenorocito!”