Alina Gorghiu: Nu am nicio intenţie de candidatură la congresul PNL, care cel mai probabil va avea loc în iunie

Fostul preşedinte al PNL, senatorul Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Timişoara, că nu are nicio intenţie să candideze la congresul partidului, care cel mai probabil va avea loc în luna iunie, când va fi aleasă conducerea liberalilor.

20 ian. 2017, 12:27
Alina Gorghiu: Nu am nicio intenţie de candidatură la congresul PNL, care cel mai probabil va avea loc în iunie

Alina Gorghiu a afirmat, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PNL Timiş, că în această lună o comisie politică va propune Biroului Politic Naţional al partidului un calendar al alegerilor şi o dată la care să aibă loc Convenţia Naţionaă a PNL.

”E un interes mare pentru Convenţia Naţională a PNL, nu doar în interiorul partidului. În 26 luna aceasta, o comisie politică va propune Biroului Politic Naţional un calendar pentru desfăşuarea ostilităţilor”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat că susţine un parteneriat cu tehnocraţii, dar şi reunificarea dreptei.

Citeşte şi: Surse: Contre în PNL. Aripa Blaga pregăteşte un congres în primăvară

”Cred că nu ar trebui să avem nicio inhibiţie să vorbim de un parteneriat cu tehnicieni, chiar dacă noţiunea de tehnocrat a fost pătată în ultima perioadă. Cred că este necesar ca cei care vor conduce PNL să îşi asume reunificarea dreptei. Este un proiect pe care îl voi susţine. Cei care vor conduce PNL trebuie să limpezească poziţionarea partidului pe teme precum Constituţia, Justiţia”, a spus Gorghiu, conform News.ro.

Alina Gorghiu a mai declarat că nu are nicio intenţie de a candida la Convenţia Naţională a PNL.

”Nu am nicio intenţie de candidatură, dar voi susţine o echipă care va susţine principiile spuse anterior. În iunie aproximativ va fi Convenţia Naţională”, a afirmat Gorghiu.

În luna martie, în cadrul organizaţiei judeţene a PNL Timiş va avea loc o conferinţă de alegeri, preşedintele demisionar al filialei, Nicolae Robu, declarând că nu este decis dacă va candida sau nu pentru un nou mandat.

Nicolae Robu conduce PNL Timiş din anul 2008, însă în 2016, după alegerile parlamentare din 11 decembrie nemulţumit de rezultatul slab, a demisionat, însă asigură interimatul până la alegerea unei noi conduceri a organizaţiei.


loading...