Alina Gorghiu răspunde sondajului propus de Nicuşor Dan: „Eu zic că da. Are umor Nicuşor”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat la conferinţa de presă de miercuri, mai în glumă mai în serios, dacă are de gând să se tundă, în contextul în care părul edilului este de luni bune subiect de glume pe reţelele de socializare.

21 mai 2021, 17:38
Alina Gorghiu răspunde sondajului propus de Nicuşor Dan: „Eu zic că da. Are umor Nicuşor”

Conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan a avut parte şi de un moment amuzant, când primarul a fost chestionat de unul dintre jurnalişti dacă are de gând să se tundă. Mai exact, întrebarea a fost una pusă în spirit de glumă, iar răspunsul edilului a fost unul pe măsură.

Senatorul PNL a comentat pe Facebook răspunsul lui Nicuşor Dan şi a dat şi un răspuns întrebării propuse de edilul capitalei.

„Ireal, dar adevărat! Viralul zilei este declaraţia lui Nicuşor Dan: . Iar sondajul merge ca pâinea caldă. Credeţi că ar trebui să se tundă primarul Capitalei? Eu zic că da. Chiar dacă sunt senator de Timiş. PS. Nicuşor are umor”, afirmă Alina Gorghiu.

Nicuşor Dan: „Să facem un sondaj, să vedem dacă ar trebui să mă tund sau nu”

Deşi a râs, Nicuşor Dan a evitat să dea un răspus concret, astfel că sunt şanse foarte mari ca părul său să rămâne luni şi bune de-acum încolo subiect de glume pe reţelele de socializare.

Întrebare: Domnule primar, este noua imagine a dumneavoastră sau v-ați certat cu frizerul?

Raspuns: (Râzând) Da, haideți sa facem un sondaj în rândul bucureștenilor sa vad dacă ar trebui sa ma tund sau nu.

În altă ordine de idei, Nicuşor Dan a anunţat vineri lansarea în dezbatere publică a caietului de sarcini pentru noul Plan Integrat de Calitate a aerului, deoarece în prezent funcţionăm pe un plan din 2018 şi în contextul în care avem deja două proceduri de infringement pe mediu declanşate de Comisia Europeană împotriva României. Primarul general a adăugat că va fi demarată o licitaţie publică în acest sens, iar termenul realizării este vara anului viitor.

Citeşte şi: PNL nu se sperie de moţiunea de cenzură anunţată de PSD. Daniel Fenechiu: „Nu văd motiv serios de îngrijorare. Din ce ştiu, guvernul nu va prezenta PNRR în Parlament”