Alina Gorghiu, reacţie dură după ce Virgil Guran a sugerat implicarea serviciilor în alegerile PNL. „Genul acesta de mesaje ne duc în zona Dragnea, agenturile străine, ucigași plătiți”

Senatoarea liberală Alina Gorghiu consideră că declaraţiile făcute de colegul său Virgil Guran, liderul PNL Dâmboviţa, privind o posibilă implicare a serviciilor de informaţii în alegerile interne aduc prejudicii de imagine partidului. Fostă şefă a PNL, Gorghiu este de părere că astfel de acuzaţii nu sunt argumentate şi "sunt folosite ca să se mai victimizeze unul sau altul".

02 aug. 2021, 23:15
Alina Gorghiu, reacţie dură după ce Virgil Guran a sugerat implicarea serviciilor în alegerile PNL. „Genul acesta de mesaje ne duc în zona Dragnea, agenturile străine, ucigași plătiți”

Alina Gorghiu nu a ezitat să-l critice pe liberalul Virgil Guran care a dat de înţeles că alegerile interne din PNL ar putea fi influenţate de „anumite organisme”.

„E genul de declaratie care face foarte mult rău și aruncă o umbră de îndoială în legătură cu ceea ce înseamnă competiția internă din partid. Am discutat cu mai mulți colegi de partid și sunt absolut revoltați de genul acesta de speculație care ne duce în zona Dragnea, agenturile străine, ucigași plătiți și așa mai departe. Din păcate unii dintre colegi au ales să facă genul acesta de declarații”, a declarat Alina Gorghiu, conform HotNews.

Fostul preşedinte al PNL a mai afirmat că, pentru binele partidului, liberalii ar trebui să se concentreze pe „programul de guvernare și pe o competiție internă corectă”.

„Să renunțăm la genul acesta de acuzații foarte grave care nu au niciun fel de argument în spate, nicio bază solidă fiindcă genul acesta de supoziții lansate fără niciun fel de probă doar ca să se mai victimizeze unul sau altul, produc prejudicii de imagine partidului pe termen mediu și lung”, a mai spus Gorghiu, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Mihai Tudose ironizează Guvernul pentru cum a gestionat criza accidentului de tren de la Feteşti. „Cineva ne-a servit la Guvern o mâncare din resturi, din gunoaie, de toţi looserii”

Reacţia Alinei Gorghiu vine în contextul în care liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, unul dintre susținători lui Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie, a declarat luni, într-un interviu pentru RFI, că există temerea că în cursa internă se implică și „anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică”.

Cât despre posibila implicare a serviciilor de informaţii în alegerile interne din PNL, Virgil Guran a răspuns: „este posibil la un moment dat și acest lucru, dar într-adevăr, acest lucru trebuie probat”.

„Eu cred că mai mult, Ludovic a atras atenția că nu trebuie să se întâmple ceea ce trebuie să recunoaștem că în România s-a mai întâmplat în trecut și că nu este bine în momentul de față să se întâmple. Deocamdată nu am văzut să aibă probleme deosebite anumiți președinți de județe, dar se tot vehiculează această idee. Sper să rămână la statutul de discuții și nu ceva concret. Ar fi păcat pentru democrația României”, a mai precizat liderul senatorilor liberali.

Citeşte şi: PSD, avertisment despre scumpirile din 2021. „Toate prețurile cresc nestăvilit. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”


loading...