PSD, avertisment despre scumpirile din 2021. „Toate prețurile cresc nestăvilit. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”

Partidul Social Democrat a avertizat că primele şase luni din 2021 au adus "cea mai mare creştere de preţuri din ultimii 13 ani". Social-democraţii susţin că este "imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil".

02 aug. 2021, 17:52
PSD, avertisment despre scumpirile din 2021. „Toate prețurile cresc nestăvilit. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”

PSD susţine că scumpirile din 2021 „arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”.

„OFICIAL! Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!

PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală! Și să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor”, au precizat social-democraţii într-un mesaj publicat pe Facebook.

PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri

„Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil și #PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată.

PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri. A avut dreptate, încă o dată!

Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale- energie electrică, gaz, combustibil. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare!”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Cîţu, din nou ţinta ironiilor românilor şi ale preşedintelui PSD Marcel Ciolacu după ce a întrebat cât va fi creşterea economică

Premierul Florin Cîţu a postat vineri o întrebare cu răspuns multiplu pe pagina sa de Facebook, referitoare la procentul creşterii economice a României pe al doilea semestru al anului.

Cîţu a devenit imediat ţinta ironiilor internauţilor, care i-au adresat la rândul lor mai multe întrebări, dar i-au adus aminte şi că preţul energiei este la un maxim istoric, leul a atins minimul istoric în raport cu euro, iar preţul carburantului este de asemenea foarte ridicat.

În plus, sondajul premierului pare o întrebare capcană, deoarece el întreabă cât cred românii că va fi creşterea economică anuală în T2: 6%,12% sau 18%, deşi în urmă cu două săptămâni tot el spunea că anticipează o creştere economică de aproximativ 10%.

Citeşte şi: Gabriela Firea vrea sesiune extraordinară din cauza creşterii preţului la energie. „Sarabanda scumpirilor la energia electrică este încă o dovada a incompetenței actualilor guvernanți”