Alina Gorghiu susţine că părinţii îşi pot duce liniştiţi copii la şcoală, iar îngrijorările din spaţiul public sunt provocate de PSD

Alina Gorghiu scrie miercuri pe Facebook că guvernul PNL ia cele mai bune măsuri pentru începerea anului şcolar în condiţii de siguranţă şi acuză PSD de faptul că ar provoca şi întreţine îngrijorările exprimate pe această temă în spaţiul public.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 10:37
Alina Gorghiu susţine că părinţii îşi pot duce liniştiţi copii la şcoală, iar îngrijorările din spaţiul public sunt provocate de PSD

„Deschiderea școlilor în condiții de siguranță – prioritatea Guvernului PNL

Guvernul PNL ia cele mai bune măsuri pentru ca deschiderea școlilor să se facă în cel mai sigur mod, în timp ce PSD are alte preocupări. Este mai interesat de moțiunile de cenzură, de scandaluri politice, de haos, decât de începerea școlii.

Cu toate acestea, Guvernul liberal își face în continuare treaba! Și responsabil! Motiv pentru care, vă puteți duce liniștiți copiii la școală.

Am încredere că elevii și profesorii vor respecta cel mai important criteriu: distanțarea socială. Școlile vor trebui să pregătească circuite clare de deplasare, iar pentru clasele mici să aibă orare diferențiate, astfel încât elevii să nu se aglomereze pe holuri sau în curtea școlii. O altă măsură importantă: purtarea măștii este obligatorie pentru elevii mai mari de 5 ani.
#GuvernareLiberală #GuvernareResponsabilă #PNL #deschidereșcoli”, scrie Alina Gorghiu, miercuri, pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, conferinţă de presă la Palatul Cotroceni LIVE VIDEO