Alina Laufer a ajuns de urgenţă la spital cu unul dintre gemeni: „A fost o noapte de coșmar”

Alina Laufer, soţia lui Ilan Laufer, a trăit clipe de coşmar după ce a mers de urgenţă la spital cu fetiţa ei de opt luni care a acuzat stări de rău.

09 oct. 2021, 10:23
Alina Laufer a ajuns de urgenţă la spital cu unul dintre gemeni: „A fost o noapte de coșmar”

Alina Laufer a dezvăluit că Davina, fetiţa ei de opt luni, a început să se simtă rău luni seara şi a fost pe punctul de a se deshidrata, după ce a contractat o bacterie periculoasă.

„Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar. Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău.

Luni seara, a început să se simtă rău. A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară.

Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit”, a povestit Alina Laufer, la „Teo Show”.

Citeşte şi: Alina Laufer se întoarce la Kanal D. Ce emisiune va prezenta: „Abia aștept”

În februarie, Alina Laufer a născut prematur gemeni, o fetiţă şi un băieţel, pe care i-a numit Davina și Nathaniel. Soția lui Ilan Laufer a stat internată în spital o lună și jumătate.

Cei doi copilași s-au născut la doar șapte luni și din această cauză unul dintre bebeluşi a întâmpinat mari probleme de sănătate în primele luni de viață. Este vorba de Nathaniel care a suferit mai mult și a trebuit să fie chiar intubat câteva luni.

„Despre Nathaniel nu pot spune că e problematic, el a suferit mai mult în spital. A fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul, a urlat încontinuu patru luni. A început să zâmbească foarte târziu față de sora lui. Pe el l-am alintat mai mult, a fost provocarea noastră. În spital i-am promis că dacă se face bine și vine acasă o să îl răsfăț oricât de mult. Nu mi-a fost greu cu gemenii nici măcar în momentele în care el urla și avea probleme. Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic”, a continuat prezentatoarea de la Kanal D.

Citeşte şi: Alina Laufer, mărturisiri despre problemele de sănătate ale gemenilor: „A suferit mult, a fost intubat, a urlat încontinuu”