Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. „Trebuie neapărat să mă duc la spital”

Alina Laufer și familia sa au fost implicați într-un accident rutier grav acum aproape două luni, produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina. Şoferul unei maşini a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea casei sale și nu a acordat prioritate de trecere, astfel că a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Ilan Laufer.

13 nov. 2023, 08:43
Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. „Trebuie neapărat să mă duc la spital”
Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. "Trebuie neapărat să mă duc la spital"

Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. Vedeta şi soţul ei, dar şi cei doi copii, au ajuns la spital, dar urmările se simt însă şi acum.

„Vara aceasta am trecut printr-unul dintre momentele cele mai grele ale vieții noastre pot să spun. Accidentul rutier de la finalul lunii august a fost extrem de traumatizant pentru noi, ne-am speriat îngrozitor. Din păcate, nu am putut să-l evităm… Cineva de pe contrasens a vrut să facă stânga chiar în fața noastră, fără să se asigure deloc, și ne-am trezit cu un autovehicul care ne-a tăiat drumul, într-o distanță foarte mică. Ilan a tras dreapta de volan ca să-l evite și am nimerit fix într-un copac de la marginea drumului. În trei secunde ne-am dat jos din mașină, airbagurile săriseră, cei mici plângeau. Nathaniel a suferit cel mai mult, mititelul a avut nasul spart și o tăietură la frunte, deși era în scaun. Susțin că e foarte important să țineți copiii în scaune, să fie asigurați, dar, deși el și sora lui erau în scaune, tot au avut probleme. Iar eu am refuzat internarea, cu toate că nu mă simțeam bine, și acum îmi pare rău, pentru că am rămas cu o problemă la picior care văd că nu trece. Am crezut că o să treacă, dar tot nu-mi trece, va trebui să mă duc la medic”, a declarat Alina Laufer pentru Viva!.

Citeşte şi: Alina și Ilan Laufer s-au mutat la casă nouă! Cum arată vila de lux pe care au ales-o după lungi căutări: „Nouă ne place să schimbăm peisajul”

Ghinionul a continuat pentru familia vedetei, iar Nathaniel, în vârstă de nici trei ani, și-a rupt piciorul la doar două săptămâni după accident. „Slavă Domnului, Nathaniel se simte bine acum! Din păcate, a avut altă problemă după accident. La două săptămâni aproximativ, am plecat în concediu și… de fapt, nu, în mai puțin de două săptămâni am plecat în concediu, și el, mititelul, la mijlocul perioadei și-a rupt piciorușul și a trebuit să-l ținem trei săptămâni cu piciorul în ghips. Se pare că belelele s-au ținut scai de el în perioada aceasta. Davina este bine, ea nu a suferit în urma accidentului și nici după, dar s-au speriat amândoi. De atunci, de fiecare dată când văd o ambulanță, își aduc aminte cum au fost cu ambulanța fiecare, cum Nathaniel a avut buba la nas… Povestesc, săracii, de fiecare dată aceeași întâmplare”, a mai spus Alina Laufer.

Citeşte şi: Cum au reușit să slăbească Alina și Ilan Laufer 12 kilograme. Ce alimente consumă acum ca să se întrețină în formă

„Eu am rămas cu o problemă la picior, coastele mi-au trecut, la fel și sternul. A durat ceva timp, a durat cel puțin o lună de zile să ne refacem, dar la picior încă nu mi-am revenit și sigur-sigur nu o să-și revină de la sine. Trebuie neapărat să mă duc la ortopedie, la spital, și să văd ce fac, dar nu am avut timp să am grijă și de mine în perioada aceasta, din păcate. A fost greu și din punct de vedere psihic, pentru că m-am speriat destul de tare în urma accidentului, și după aceea, când m-am urcat la volan pentru prima dată, mi-era puțin frică, eram conștientă de tot ceea ce se petrecea în jurul meu, mă gândeam că nu pot să controlez orice situație”, a mai spus Alina Laufer.