Alina Petre, prima declaraţie după nunta cu şeful de la Rapid. Cei doi și-au tatuat unul altuia numele

Alina Petre și Bogdan Vasiliu s-au căsătorit civil, alături de cei doi fiind familiile și apropiații. Ceremonia a avut loc pe Stadionul Giuleşti.

21 apr. 2023, 13:07
Alina Petre, prima declaraţie după nunta cu şeful de la Rapid. Cei doi și-au tatuat unul altuia numele
Alina Petre, prima declaraţie după nunta cu şeful de la Rapid. Cei doi şi-au tatuat și-au tatuat unul altuia numele

Alina Petre, prima declaraţie după nunta cu şeful de la Rapid. „Am făcut cununia civilă. Am ales un loc atipic pentru o cununie. A fost ceva inedit și este mai mult reprezentativ pentru Bogdan pentru că el se ocupă de echipa de handbal.  A crescut-o foarte mult, a intrat în Liga Campionilor și mi-am dorit să fie fericit în locul în care a câștigat multe victorii. Am vrut să fac acest gest pentru jumătatea mea, așa se face în viață. Dragostea înseamnă să facem gesturi frumoase și să ne gândim și la cel de lângă noi”, a declarat Alina Petre pentru Fanatik.

Citeşte şi: Președintele Rapidului, Bogdan Vasiliu, s-a însurat cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu FOTO

Alina Petre și Bogdan Vasiliu se cunosc de doar două luni, dar susţin că a fost dragoste la prima vedere. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a dezvăluit ce a atras-o la actualul soț: „Ne-am cunoscut la un eveniment organizat de fundația lui, un eveniment caritabil. Ne-am văzut, am stat de vorbă cinci minute, apoi m-a contactat pe Facebook. Ne-am întâlnit a doua zi și am rămas împreună. A fost dragoste la prima vedere. Zice lumea că m-am grăbit ca fata mare la măritat, dar eu mă simt ca și cum aș fi cu el dintotdeauna, de asta am făcut acest pas după doar două luni”.

Citeşte şi: Alina Petre, dezvăluiri şocante după ce a fost agresată de fostul iubit: „Mă urmărea peste tot. M-a tras de păr în parcare şi m-a ameninţat cu cuţitul!”

„Sunt destul de curtată, însă ceea ce m-a atras la el este faptul că este foarte credincios și foarte bun. Este un tată minunat, iar pentru mine asta este esențial. Am o slăbiciune pentru tații care sunt tați cu adevărat și, în al doilea rând, este foarte credincios. Eu îmi doream lângă mine un om cu care să merg la biserică, cu care să construiesc o viață împreună și să am parte de liniște, sinceritate și loialitate, iar el le întrunește pe toate”, a mai spus Alina Petre.

Cei doi îndrăgostiți și-au tatuat unul altuia numele! Cu toate acestea, președintele CS Rapid mai are un tatuaj important. „Tatuajul lui cu „Ultimul meu început” am simțit că este făcut pentru mine, chiar dacă el îl avea de dinainte. Pe de altă parte noi ne-am tatuat numele noastre, eu pe al lui și el pe al meu și o cruce. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mergem la biserică împreună”, a dezvăluit Alina Petre.