Președintele Rapidului, Bogdan Vasiliu, s-a însurat cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu FOTO

Bogdan Vasiliu, președintele Clubului Sportiv Rapid, s-a căsătorit marți, 18 aprilie, cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul director al SRI. Îndrăgostiții abia au împlinit două luni de relație.

19 apr. 2023, 15:03
Președintele Rapidului, Bogdan Vasiliu, s-a însurat cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu FOTO

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, fost oficial la CSM București, și Alina Petre își unesc destinele, pe 18 aprilie, chiar pe Stadionul Valentin Stănescu din Giulești.

”A fost totul foarte spontan, ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut. Mama este cam sceptică, dar mi-a spus să fac ce îmi spune inima pentru că asta este important în viață și, până la urmă, pentru asta trăim, pentru momentele frumoase.

Am vrut să leg de această sărbătoare, care este cu totul specială și am ales să facem acest lucru pentru că ne dorim să mergem și în fața lui Dumnezeu, acolo să ne unim destinele”, a declarat Alina Petre, potrivit Spynews.ro.

Bogdan Vasiliu, Gigi Corsicanu si Daniel Pancu

Alina Petre, 47 de ani, este fosta noră a lui Virgil Măgureanu, ex-șeful SRI. Marian Măgureanu, fiul fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) în perioada 1990-1997, Virgil Măgureanu, a încetat din viaţă, la vârsta de 51 de ani, pe 23 martie 2021, după ce s-a imbolnăvit de Covid 19. În urmă cu șapte ani, când s-a despărțit de fiul lui Măgureanu, Alina Petre a făcut o serie dezvăluiri și acuzații grave la adresa familiei Măgureanu, care au zguduit opinia publică la cea vreme.

Citește și: Schimbare de planuri pentru Theo Rose pe ultima sută de metri înainte să nască. Ce decizie radicală a luat vedeta

Alina Petre a afirmat că Virgil Măgureanu ar fi obţinut în 2009 un credit de 3 milioane de euro folosindu-se de influenţa lui Mugur Isărescu. Blonda a depus atunci și o plângere la DNA împotriva fostului ei socru, dar și la Poliția Sectorului 1, reclamând că i-a fost furată mașina din parcare. Deasemenea, l-a acuzat pe Marian Măgureanu, fostul soț, cu care a avut o relație de 20 de ani, de violență domestică.

”M-am lăsat bătută și la propriu, și la figurat și cred că foarte puține femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetița mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum. Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții. Suntem crescuți în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit și fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel și să spun lucrurilor pe nume”, a scris Alina, atunci, pe contul ei de Facebook.

”M-am dus bătută la secția 2 de Poliție, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble”, declara Alina Petre, la B1 TV.

Citește și: S-a aflat cel mai bine ascuns secret al showbiz-ului românesc. Flavius Nedela face primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan.