Alina Petre s-a logodit după o lună de relație: „Este copia mea masculină”

Alina Petre s-a logodit după o lună de relație. Cunoscută pentru aparițiile sale în televiziune, blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de sufletul ei pereche, pe care îl consideră omul perfect pentru ea.

20 mart. 2023, 20:51
Alina Petre s-a logodit după o lună de relație: „Este copia mea masculină”
Alina Petre s-a logodit după o lună de relație

Alina Petre s-a logodit după o lună de relație.  Cei doi s-au cunoscut la o adunare caritabilă, iar bărbatul a cerut-o în căsătorie. Chiar dacă decizia poate părea surprinzătoare pentru mulți, avocata este convinsă că a găsit persoana potrivită pentru ea și că aceasta este alesul ei. Deja au planuri pentru marele eveniment și vor face atât cununia civilă, cât și cea religioasă.

Citește și: Alina Petre, dezvăluiri şocante după ce a fost agresată de fostul iubit: „Mă urmărea peste tot. M-a tras de păr în parcare şi m-a ameninţat cu cuţitul!”

Alina Petre s-a logodit după o lună de relație

Alina Petre a avut mai multe relații eșuate de-a lungul vieții, dar acum este convinsă că l-a găsit pe cel cu care își dorește să își petreacă restul vieții. Blondina îl consideră sufletul ei pereche și îi mulțumește că i-a vindecat toate rănile trecutului.

Este iubitul meu pe care l-am întâlnit într-o conjunctură foarte frumoasă așa, într-o adunare caritabilă. El are o fundație prin care ajută foarte multe persoane cu probleme și am participat la un eveniment organizat de această fundație, și acolo l-am întâlnit. De atunci suntem nedespărțiți. Nu ne-am mai despărțit deloc și este minunat ce trăim.

Pentru mine a însemnat foarte mult. Am făcut așa un fel de legământ, ne-am dorit să facem pasul acesta în fața lui Dumnezeu. Adică să fim binecuvântați cu taina uniunii în fața lui Dumnezeu.

Cu toată sinceritatea îți spun că îmi pierdusem așa speranța pentru că oamenii pe care eu i-am întâlnit au fost doar niște proiecții ale mele și nu mă mai așteptam să întâlnesc un om ca mine, pentru că omul acesta este, efectiv, ca mine. Este copia mea masculină„, a declarat Alina Petre la Antena Stars.