Alina Petre spune ADEVĂRUL despre legătura amoroasă dintre fostul ei soţ, Marian Măgureanu, şi Valentina Pelinel

Alina Petre dezvăluie că fostul ei soţ s-a lăudat cu o legătură amoroasă pe care ar fi avut-o cu Valetina Pelinel. 

04 aug. 2016, 09:32

Eu nu am nimic cu Valentina Pelinel, ba chiar am cunoscut-o la cateva petreceri. Nu vreau sa fac rau nimanui. Nu ma caracterizeaza barfa si nu imi plac cancan-urile. Tot ce pot sa va spun este ca Magureanu se lauda ca a ‘marcat-o’ pe Valentina Pelinel, candva, intre Raluca Sandu si Roxana Ciuhulescu, dupa spusele lui si ca a cunoscut-o la Said Baklini (n.r.: omul de afaceri condamnat la inchisoare in dosarul UCM Resita) la birou, pe vremea cand se vedea acolo cu Borcea„, a declarat Alina Petre pentru teotrandafir.com. 

Va dati seama ca eu nu stiu daca a fost cu ea sau nu, asa se lauda el si chiar nu ma intereseaza ce a facut sau n-a facut. Cred ca ar fi bine sa-l intrebi pe el. N-am nimic cu fata asta, sa fie sanatoasa!”, a mai spus fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Aline Petre este de părere că fostul ei soţ încearcă să o discrediteze şi din acest motiv se laudă cu femeile din viaţa lui.

Marian incearca sa ma discrediteze. El se lauda cu femeile lui. Daca nu ma credeti, intrebat-l pe el”, a declarat aceasta.