Alina Puşcaş face dezvăluiri despre tatăl copilului ei. Cum a reuşit să o cucerească

Alina Puşcaş este o femeie fericită şi dezvăluie că faptul că va deveni mamă peste doar patru luni o face să se simtă foarte împlinită. Vedeta TV a făcut primele declaraţii despre iubitul ei, un medic în vârstă de 40 de ani cu care este împreună de aproape un an.

RomaniaTV.net
03 iun. 2015, 14:16
Alina Puşcaş face dezvăluiri despre tatăl copilului ei. Cum a reuşit să o cucerească

Alina Puşcaş a mărturisit, într-o emisiune TV, că relaţia cu tatăl copilului pe care îl poartă în pântece de cinci luni, stomatologul Mihai Stoenescu, este cum nu se putea mai frumoasă şi a povestit cum a reuşit acesta să o cucerească

„Sunt îndrăgostită lulea. El a reuşit într-un timp foarte scurt să mă completeze cu totul. Ce să îmi doresc mai mult? Eu îl cunoşteam de câţiva ani, era în cercul meu de prieteni, dar niciodată nu mi-am pus problema. Pur şi simplu s-a legat şi am ajuns să vorbim.

Alina Puşcaş: „Voi naşte prin cezariană, sper să fie băieţel”

A evoluat tot… cu ieşiri la restaurant, cu plimbări în parc. M-au cucerit ochii lui, felul lui de a fi. A fost foarte rapidă chestia asta… aşa a vrut Dumnezeu. Noi ne-am cunoscut în noiembrie. Pentru mine pe primul loc e dragostea necondiţionată”, a spus Alina Puşcaş, la Antena Stars.

Alina Puşcaş arată senzaţional în a cincea lună de sarcină