Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui. Vedeta spune că nu a avut timp pentru că era ocupată cu filmările

Alina Pușcaș nu a fost prezentă la înmormântarea tatălui său, iar toată lumea s-a întrebat de ce și ce s-a întâmplat. Tatăl vedetei a murit în urmă cu patru ani, însă bruneta nu a putut să meargă să-l conducă pe ultimul drum și a dezvăluit motivul abia acum.

21 mart. 2023, 11:30
Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui. Vedeta spune că nu a avut timp pentru că era ocupată cu filmările

Alina Pușcaș a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe perioade dificile. Pe lângă divorțul părinților pe vremea când avea doar trei ani, vedeta a trecut și prin despărțirea pentru totdeauna de tatăl său. Bărbatul a fost cadru militar, iar la înmormântarea lui au participat foarte multe persoane. Fiica sa, însă, nu s-a prezentat deloc fiindcă în acea perioadă avea multe filmări și programul încărcat.

În schimb, Alina Pușca a fost la priveghiul organizat cu o zi înainte de înmormântare. Ea a mărturisit și faptul că nu a fost atât de afectată de evenimentul trist.

Citește și De ce a amânat Alina Pușcaș nunta cu Mihai Stoenescu. Decizia luată de vedetă: „Dacă mai are sens…”

„Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram în filmări când a murit. Și știu că a fost acolo un moment în care nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. Atunci când am fost la priveghi nu am fost atât de afectată. Îmi părea rău de el, evident, că până la urmă era suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Și el era extrem de popular. Ca să vezi cum era balanța. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau, și la mine nu prea exista în viața mea. Și atunci a fost o chestie ciudată. M-a afectat tot la modul negativ.”, a spus prezentatoarea TV în cadrul unui podacast.

Ce relație a avut Alina Pușcaș cu tatăl ei

Alina Pușcaș a crescut fără să-l aibă pe tatăl ei alături de ea. Nu au fost niciodată foarte apropiați, iar bărbatul nici nu o prea suna, doar foarte rar. Vedeta și-a petrecut o bună parte a copilăriei, mai exact vacanța de vară, la bunici.

După un timp, tatăl ei s-a recăsătorit și a făcut un alt copil, iar Alina Pușcaș a recunoscut că era geloasă fiindcă sora ei vitregă avea totul, în timp ce ea nu avea nimic.

Citește și Alina Pușcaș, de urgență la spital. Ce diagnostic a primit vedeta: „Nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile”

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei. Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustrare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte. Eu cumva m-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să se manifeste mai mult ca tată? Pentru mine efectiv a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba”, a mai mărturisit Alina.