De ce a amânat Alina Pușcaș nunta cu Mihai Stoenescu. Decizia luată de vedetă: „Dacă mai are sens…”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt împreună de aproape nouă ani și, chiar dacă și-au dorit să ajungă în fața altarului, planurile le-au fost date peste cap.

19 mart. 2023, 18:59
De ce a amânat Alina Pușcaș nunta cu Mihai Stoenescu. Decizia luată de vedetă: „Dacă mai are sens…”
De ce a amânat Alina Pușcaș nunta

Alina Pușcaș și iubitul ei, Mihai Stoenescu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Aceștia au îmrpeună trei copii, pe Alexandru de 8 ani, Melissa Antonia de 6 ani și Iris care are 4 ani. Însă, cei doi nu au reușit până acum să își unească destinele în fața altarului.

De ce a amânat Alina Pușcaș nunta

Chiar dacă s-au gândit de mai multe ori să facă nuntă, au intervenit alte lucruri care le-au dat planurile peste cap. În urma cu trei ani și-au propus să își unească destinele, după cununia din 2019. Intenționau să facă nunta în Mykonos, Grecia, dar pandemia de coronavirus a făcut ca acest lucru să nu mai fie posibil.

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și în 2020, era deja programat totul să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie. Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane și după ce am zis că de ce o fac acolo. Mykonos pentru noi e o insulă specială și de asta am ales să facem acolo și atunci am renunțat, pentru că nu aveam cum să facem genul acesta de petrecere”, a declarat Alina Pușcaș, potrivit spectacola.ro.

Citește și: Xonia se întoarce în brațele lui! Cine e milionarul care i-a pus capac cântăreței

Prezentatoarea speră că anul viitor va purta rochia de mireasă și a subliniat că nu vrea o nuntă clasică, dar că vor sărbători atunci și cei 10 ani de relație.

„Noi ne-am fi dorit să facem o nuntă-petrecere, nu nunta clasică, cu sărmăluțe sau cu mâncarea adusă la masă, cum este la noi, la saloanele de nunți. Și am zis că mai așteptăm puțin. De atunci au trecut doi ani și suntem în 2023 și facem 9 ani. Am zis dacă mai are sens să facem și am zis că o să facem o petrecere în care sărbătorim și cei 10 ani de relație, că, altfel, mi se pare așa. Deci, în 2024, pe 20 noiembrie”, a mai adăugat Alina Pușcaș.

Citește și: Salariul enorm încasat de Ștefan Bănică Jr fără să facă nimic. Nu este singura vedetă plătită regește, deși nu are un proiect în desfășurare

Vedeta spune că soțul ei este extrem de atent cu ea și este un tată exemplar pentru cei trei copii ai lor. Ea susține că flacăra iubirii dintre ei a rămas la fel ca în prima zi.

„Aș trece tot, până și nebunia pe care o are o apreciez, pentru că mă ține în priză și mă ține tânără, adică am tot timpul preocupări. Îmi place foarte mult nebunia asta a lui, spontaneitatea lui, îmi place că știe cât de important este să ne trăim viața de cuplu, că știe că trebuie să ne împărțim între copii și noi, îmi place că îmi face cadouri frumoase. Ultima oară mi-a schimbat ceasul, pentru că m-am plictisit de fostul meu ceas, e chiar ultimul pe care mi l-a făcut cadou, mi l-am și dorit, e foarte frumos”, a mai spus vedeta.