Alina Puşcaş S-A CĂSĂTORIT! Primele imagini cu prezentatoarea şi soţul său GALERIE FOTO

Zi mare pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva!" a devenit oficial soţia stomatologului Mihai Stoenescu. Iar noi avem primele imagini de la fericitul eveniment în care cei doi au strălucit.

18 iun. 2017, 10:32

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva!” a îmbrăcat o rochie roz pal, iar croiala pe care a avut-o o făcea să pară o prinţesă desprinsă parcă din basme. Rochia elegată avea aplicate pe umeri mai multe flori, care te duc cu gândul la tradiţia românească, scrie spynews.ro.Zi mare pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” a devenit oficial soţia stomatologului Mihai Stoenescu. Iar noi avem primele imagini de la fericitul eveniment în care cei doi au strălucit.

Azi, când au devenit soţ şi soţie cu acte în regulă, Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu s-au lăsat fotografiaţi într-o limuzină în timp ce se sărutau. Poza de album a fost însoţită de mesajul de mai jos.

„Celebrating LOVE!!! Te iubesc , iubirea mea! #love #celebration #justus #loveyou #myall”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Prezentatoarea TV şi Mihai Stoenescu au doi copii: un băiat şi o fetiţă. Iar la scurt timp după ce a făcut publice poze pe Instagram, Alina Puşcaş a dat vestea cea mare şi pe Facebook.

„Am făcut-o şi pe asta”, a scris Alina Puşcaş pe Facebook, unde a publicat mai multe fotografii.

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, a născut pe data de 27 octombrie 2016 şi a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, pe nume Melissa. E al doilea copil pe care îl are cu iubitul ei, stomatologul Mihai Stoenescu, iar primul băieţel are deja aproape 2 ani.