Alina Puşcău, despre viaţa la Hollywood: „Toată lumea mă lăuda pentru aspectul fizic, însă nimeni nu voia să îmi ştie sufletul”

Alina Puşcău a revenit în România şi a făcut mărturisiri despre viaţa la Hollywood. Chiar dacă acum este un star internaţional, manechinul spune că a avut şi perioade grele prin care a trecut în toţi aceşti ani. Suferea foarte tare că era lăudată doar pentru aspectul fizic.

23 nov. 2021, 10:39
Alina Puşcău, despre viaţa la Hollywood: „Toată lumea mă lăuda pentru aspectul fizic, însă nimeni nu voia să îmi ştie sufletul”
Alina Puşcău, despre viaţa la Hollywood

Alina Puşcău, despre viaţa la Hollywood. Vedeta a revenit de curând în ţară şi intenţionează să stea timp de câteva luni, pentru că mama ei are probleme de sănătate şi vrea să o îngrijească.

Citeşte şi: Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel. Motivul despărţirii: „A făcut o singură greșeală și s-a terminat”

Motivul pentru care am venit în România este mama mea. Ea este bolnavă şi vreau să am grijă de ea câteva luni. Tatăl meu nu mai trăieşte. Mult timp m-am simţit vinovată de moartea lui, pentru că timp de doi ani eu nu am vrut să vorbesc cu el, pentru că a maltratat-o pe mama. Acum l-am iertat„, a declarat Alina Puşcău la Teo Show.

Alina Puşcău, despre viaţa la Hollywood

Deşi a câştigat importante concursuri de frumuseţe şi toată lumea o lăuda pentru trăsăturile sale fizice, Alina Puşcău nu se considera o femeie frumoasă. Era mereu dură cu ea, se înfometa de multe ori, crezând că în acest fel o să arate mai bine.

Mai mult decât atât, începuse să se frustreze pentru că toată lumea îi aprecia fizicul şi nimeni nu voia să îi cunoască şi sufletul, să vadă ce fel de persoană este.

Au fost momente când mă înfometam, aveam impresia că mă balonez, că mă îngraş dacă mănânc. Însă, era totul doar în capul meu. Eram foarte dură cu mine, întotdeauna am vrut să arăt şi mai bine.

Am avut o cădere la un moment dat, deoarece toată lumea mă lăuda şi îmi spunea că sunt frumoasă, însă nimeni nu voia să îmi ştie sufletul, cum sunt eu ca persoană. Eu nu mă simţeam frumoasă.

Câştigam foarte bine din modeling, doar de la un singur job i-am luat casă mamei mele în România.

Acum sunt foarte fericită. Da, mă văd mireasă„, a mai declarat Alina.