Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel. Motivul despărţirii: „A făcut o singură greșeală și s-a terminat”

Alina Puşcău, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate modele internaţionale, s-a iubit cu Vin Diesel. Şi-a început cariera de modelling la 16 ani, când a participat la un concurs de frumuseţe. De atunci, românca a cucerit inimile multor bărbați, unul dintre ei fiind celebrul Vin Diesel.

20 ian. 2021, 11:35
Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel. Motivul despărţirii: „A făcut o singură greșeală și s-a terminat”
Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel

Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel. La începutul anilor 2000, cei doi au avut o relație serioasă ce a durat doi ani. Despărţirea a venit din partea modelului, din cauza unei „greşeli”, pe care Alina nu i-a putut-o ierta.

Citeşte şi: Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu la Ferma: „Hai, dormi lângă mine”

Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea.

Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel

Ne-am despărţit din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?” I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația

„, a declarat Alina Pușcău la Pro TV.

Alina Puşcău se mărită: „Nici mama nu știe cu cine. E în șoc total”

Vedeta nu a vrut să dezvăluie numele bărbatului, însă a mărturisit că nu este din România. Deşi ea i-a cunoscut familia iubitului, el nu a cunoscut nicio rudă de-a Alinei. Nici măcar mama sa nu ştie cu cine o să se căsătorească fiica ei.

Citeşte şi: Alina Puşcău va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio. Românca a dezvăluit că sunt şi foarte buni prieteni

Vă spun atât, este un băiat extraordinar. El nu a fost în România. Eu i-am cunoscut familia. El m-a cerut de nevastă de mai mult ori, dar eu nu eram pregătită atunci.

Acum mă simt pregătită. Poate a fost de vină și pandemia asta care m-a făcut să mă gândesc mai mult la mine, la viața mea”, a declarat vedeta, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.