Alina Pușcău, momente teribile după ce a fost infectată cu COVID- 19. „Virusul îmi atacă toate organele. Am contactat varianta Delta”

Alina Pușcău a anunțat că a fost infectată cu COVID-19, varianta Delta. Vedeta se simte rău și susţine că virusul i-a afectat întreg organismul.

27 sept. 2021, 16:37
Alina Pușcău, momente teribile după ce a fost infectată cu COVID- 19. „Virusul îmi atacă toate organele. Am contactat varianta Delta”

Alina Pușcău, momente teribile după ce a fost infectată cu COVID- 19. Vedeta se simte rău și a mai spus că este cel mai greu moment  pe care l-a trăit până acum.

Alina Pușcău, momente teribile după ce a fost infectată cu COVID- 19

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău.

Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”

„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Pușcău.