Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”

Viorica de la Clejani s-a infectat cu coronavirus, dar, din fericire, a dezvoltat o formă uşoară. Cu toate acestea, chiar şi după externare, artista a avut nevoie de oxigenoterapie.

26 sept. 2021, 00:32
Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”

Recent, Ioniţă de la Clejani a postat o fotografie de-a soţiei sale, aflată pe patul de spital şi purtând o mască de oxigen. Artistul spune că viaţa i-a pus la grele încercări în ultima perioadă, dar că au reşit să treacă peste tot cu credinţă.

Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunostința noastră! Cu respect, Ioniță!„, a scris, pe Facebook, soțul artistei.

Citeste si Cătălin Moroșanu, adevărul despre divorț: ,,Certurile între noi porneau mereu de la faptul că nu petreceam suficient timp împreună”

Postarea a strâns aproape 5.000 de comentarii. În timp ce unii comentatori i-au transmis gânduri bune şi i-au urat însănătoşire grabnică, alţii au acuzat-o că se preface sau că „face reclamă„. Ioniţă a intervenit, însă, în comentarii, explicându-le oamenilor că şi ei s-au îndoit la început de existenţa virusului, dar că acum, după experienţa Vioricăi, s-au convins că au de-a face cu un pericol cât se poate de real.

Vă mulțumim pentru mesaje, le citim pe toate! Oameni buni, noi NU facem reclamă la nimic! Vreau doar să vă spun că nu e de glumit cu acest virus. D-zeu să vă apere și să nu treceți prin ce am trecut eu. Aveți grijā de voi, la primele simptome luați măsuri imediat!”, a comentat Ioniță de la Clejani.

Mesajele voastre de bine , creeazā o aură luminoasā in jurul nostru si ne incarcă cu energie pozitivā.Pe cei care au scris alt fel de mesaje âi rugăm sā aibă mare grijā de ei .Si eu gandeam la fel pană de curand dar azi , dupā tot ce mi s-a întâmplat , gândesc diferit. Vă pup  și vă doresc toate cele bune!„, a fost un alt comentariu al artistului.

Citeste si Andreea Marin, infectată cu Covid-19: „Am stat câteva zile la pat, cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât”

Şi interpreta de muzică populară Steliana Sima i-a transmis Vioricăi gândurile sale bune:

Viorica, tu esti puternica si mereu pozitiva. Sunt convinsa ca aceste doua calitati importante ale tale te vor ajuta sa invingi si sa iesi victorioasa. Scena te asteapta, noi colegii vrem sa fii in platourile de filmare pt sarbatori. Te iubim, om frumos!”, a scris Steliana Sima.

Viorica de la Clejani nu credea in coronavirus si nu se vaccinase.

 

Într-o emisiune la Antena Stars, interpreta Viorica de la Clejani spunea că se va vaccina doar dacă va fi obligată. „Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripă aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, declara Viorica de la Clejani pentru XNS, la Antena Stars.