Alina Radi botează doi copii anul acesta: Pe lângă cei doi bebeluși ce urmează să îi botez mai am șapte finuți cu care și țin legătura

Cântăreața Alina Radi (35 de ani) este o artistă timișoreancă cu suflet mare. În perioada următoare, cântăreața va fi din nou nașă de botez, prima dată la Timișoara, apoi în Germania.

15 apr. 2024, 11:56
Alina Radi botează doi copii anul acesta: Pe lângă cei doi bebeluși ce urmează să îi botez mai am șapte finuți cu care și țin legătura

Cântăreața Alina Radi este una dintre cele mai apreciate artiste din Timișoara. Anul acesta va fi unul încărcat de evenimente pe plan profesional.

„Mă bucur că începe sezonul de evenimente, o să fie un sezon plin de evenimente pentru mine. Momentan am programate în jur de 30/35 de cântări ceea ce este bine. Mă bucur că oamenii îmi iubesc munca. Da, este adevărat că o să câștig dar și cheltuielile sunt pe măsură, nu doar încasez și atât”, a spus Alina Radi pentru click.ro.

Citește și: Oana Radu, decizie radicală! Vedeta a transmis un mesaj important pe rețelele sociale. ”Îmi fac curaj. Nu mai vreau să bag gunoiul sub preș”

Alina Radi are deja programate și alte două evenimente de familie. Cântăreața va boteza anul acesta doi bebeluși.

„S-a născut zilele trecute finuțul pe care eu trebuie să îl creștinez. O să fiu nașă de două ori anul acesta. Prima dată pe 7 iulie, la Timișoara, după care o să creștinez, în luna octombrie, în Germania. Pe lângă cei doi bebeluși ce urmează să îi botez mai am șapte finuți cu care și țin legătura. O să botez, pe viitor, câți vrea Dumnezeu în anii care urmează. Nu mi-am propus o cifră anume”, a spus Alina Radi pentru Click!

Citește și: Livia, fosta soţie a lui Cătălin Bordea, mesaj eliberator după divorţ. Şi-a asumat relaţia cu Spike: „Plătim pentru orice”

Alina Radi a ajuns în vizorul presei datorită relației amoroase pe care a avut-o cu Nick Rădoi, dar și calităților vocale ce le are.

Alina Radi a ajuns în vizorul presei datorită relației amoroase pe care a avut-o cu Nick Rădoi dar și calităților vocale ce le are.