Alina Radi, complicații după intervenția chirurgicală: „A fost mai complicat. Mi-au spus medicii că am avut un astigmatism destul de grav, combinat cu o cataractă”

Alina Rad a suferit o intervenție chirurgicală mult mai dificilă decât se aștepta.

30 ian. 2024, 19:11
Alina Radi, complicații după intervenția chirurgicală: „A fost mai complicat. Mi-au spus medicii că am avut un astigmatism destul de grav, combinat cu o cataractă”

Alina Radi are probleme cu vederea și din acest motiv a fost nevoită să se opereze. Artista a spus că, după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, au apărut o serie de complicații.

„A fost mai complicat, dar bine că a trecut. Mi-au spus medicii că am avut un astigmatism destul de grav, combinat cu o cataractă. Desi sunt prea tânară pentru cataractă, nu au înțeles de ce am facut-o. Mai mult, au descoperit o fisură de la operația cu laser pe care am facut-o la vârsta 18 ani”, a spus Alina Radi, potrivit Antena Stars.

Citește și Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Părere tranşantă a impresarei: „Asta e o mizerie!”

Cel mai important e că, în urma operației, artistei i-au scăzut mult dioptriile și și-a recăpătat parțial vederea. „Recuperarea dureză o luna și jumătate, dupa care voi avea nevoie de ochelari din cate am înțeles cu o dioptrie de 2.50-3. Înainte de operație aveam dioptrii +9. Asta a fost maxim ce se putea face. Eu nu aveam speranțe deloc. Pentru mine a fost o surpriza când mi-au spus că îmi pot reda vederea cu 20-30% maxim, aș fi facut operația si pentru 10%”.

Citește și Dan Bittman rupe tăcerea! Cum l-au influențat părinții să meargă pe drumul muzicii. „Se dădeau petreceri acasă și se dansa. M-au forțat să fac vioară”