Alina Radi și fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate: „Toți suntem bolnavi”

Alina Radi și fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate. În momentul în care era la un eveniment pentru a cânta, artista a rămas fără voce și nu a mai putut continua cântarea. Se pare că nu doar ea s-a îmbolnăvit.

20 dec. 2022, 09:33
Alina Radi și fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate: „Toți suntem bolnavi”
Alina Radi și fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate

Alina Radi și fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreața a încercat să caute pe cineva pentru a o înlocui la un eveniment, pentru că, din cauza stării sale nu mai poate onora. Îi pare foarte rău, însă nu are încotro și trebuie să se pună pe picioare.

Alina Radi și fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate

În disperarea de a căuta pe cineva să-mi țină locul, nu am cântat nici măcar „La mulți ani”, am cântat la petrecerea de Crăciun a unei firme. Se pare că și virozele sunt foarte puternice și atunci nu am scăpat nici eu, nici copilul meu, nici prieteni de-ai mei, toți sunt bolnavi”, a mărturisit cântăreața, la Antena Stars.

Artista susține că ea crede că este răcită din cauza frigului, căci nici nu are grijă să se îmbrace mai gros. Ea a rămas fără voce în momentul în care se afla la un eveniment și trebuia să cânte.

Am reușit să cânt „La mulți ani” cu ajutorul invitaților, apoi am fost nevoită să caut pe cineva să cânte, pentru că nu am mai putut, nu a mers vocea mea deloc. De la frig probabil, dar nici nu mă îmbrac foarte gros, mă gândesc tot timpul că sunt cu mașina și nu merg pe jos, dar te ia la fracțiune de secundă”, a mai adăugat ea.

Citește și: FOTO: Ea este cea mai bogată cântăreață de muzică populară din România. Întoarce banii cu lopata și conduce un super bolid, de zeci de mii de euro

Alina Radi s-a iubit cu Nick Rădoi

Alina Radi și Nick Rădoi au avut o poveste de dragoste tumultuoasă până în urmă cu 8 ani, când au pornit pe drumuri separate. Artista, care este mama unui băiețel pe care l-a născut la 23 de ani, rămăsese însărcinată cu Nick Rădoi, însă, din nefericire, a pierdut sarcina… Iar asta a dus, probabil, și mai rapid spre tristul deznodământ.

Da, am fost însărcinată cu Nick Rădoi. Când am ajuns în țară, am pierdut sarcina. N-am reușit s-o țin până la capăt. Acum 8 ani s-a întâmplat. El a fost dispus să facem un copil, să rămân în America. Și în aeroport m-a cerut de nevastă, și în birou m-a cerut de nevastă, dar nu s-a întâmplat, nu are rost să dezgrop… Probabil ne-ar fi legat și mai mult un copil‘, a povestit Alina Radi.

Mutarea lui în America, dar și faptul că nu ar fi sprijinit-o pe Alina în cariera muzicală, așa cum i-a promis, au grăbit despărțirea dintre Alina și Nick Rădoi.

Nici măcar nu ne-am întâlnit în ăștia 8 ani, doar am ținut legătura. Eu am spus că am avut o relație intensă, ne-am iubit foarte mult, ne-am respectat. Când s-a rupt legătura asta, totul s-a întâmplat de la sine, pe mine mă țineau contractele din România, el nu era de acord ca eu să cânt în continuare și atunci fiecare și-a văzut de drumul lui.

La începutul relației, mi-a spus că pot să cânt și în America, mi-a spus că va lua un restaurant românesc de care mă voi ocupa. Când am ajuns acolo și l-a lovit Cupidon atât de tare, nu mi-a mai dat voie să ies din casă, cum ar veni…‘, a mai mărturisit Alina Radi.