Momente cumplite pentru o cântăreață de muzică populară. A fost la un pas de înec în Marea Neargă: ”A fost traumatizant pentru mine”

Cântăreața de muzică populară, Diana Ionescu a fost la un pas de moarte. Artista a fost cât pe ce să se încece în Marea Neagră.

12 aug. 2022, 11:30

Vacanța pe care o plănuise artista ar fi putut să se transforme într-un eveniment tragic. Aceasta a fost la un pas de înec după ce s-a aventurat în largul mării. Dar din fericire aceasta a fost salvată pe ultima sută de metri.

Cântăreața a povestit întregul episod halucinant din vacanța care a traumatizat-o.

Citește și Trei bărbaţi înecaţi în Marea Neagră. Între ei este şi un salvamar care intrase să salveze un turist

”Mă bucur că sunt bine. Știu să înot, dar curenții m-au dus spre larg. Foarte periculos acum pe litoral, îndemn pe toată lumea să abiă mare, mare grijă. M-am speriat foarte tare. Nu am văzut geamandura, m-am aventurat, m-au luat curenții. Erau și salvamarii și m-au văzut niște bărbați care înotau. Curenții m-au dus în larg. Nu mai simțeam nisipul și atunci m-am panicat foarte tare. Am înghițit apă și abia mi-am revenit pentru că tușeam foare tare. Mi se înfundaseră urechile, m-am speriat foarte tare. O senzație foarte neplăcută.”, a declarat Diana Ionescu pentru Antena Stars.

Artista a spus că de obicei, intră în apă împreună cu iubitul ei, însă de această dată așa a fost să fie, să intre singură, iar acum, iubitul ei se simte vinovat că nu a fost pe fază, ca să evite incidentul.

”Iubitul meu nu a fost pe fază, se simte și vinovat acum. Eu care am foarte puțin timp liber am venit la mare să profit de aceste trei zile. Am zis hai să înot, să mă bucur cât mai mult și cam asta s-a întâmplat. Am rămas cu frică de apă. Eu iubeam foarte mult marea, sunt și zodia pești, îmi plăcea foarte mult marea, dar acum chiar am rămas cu frică de apă. E un eveniment traumatizant, a fost traumatizant pentru mine.”, a mai adăugat Diana Ionescu.

Citește și Clipe de groază pentru o cântăreaţă de muzică populară. A fost la un pas să fie arsă de vie: „Încă mai tremur”