Alina şi Borcea s-au înţeles asupra pensiei alimentare. Cu cât se alege viitoarea fostă nevastă a dinamovistului

Divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina este doar o chestiune de timp. Dacă la începutul scandalului privind relaţia dintre Borcea şi Valentina Pelinel Alina spunea că nu are bărbat de lăsat şi părea determinată să-şi apere cu orice preţ mariajul, acum a schimbat foaia şi în zilele următoare va ajunge în România pentru a semna actele de divorţ.

RomaniaTV.net
26 iul. 2016, 07:09
Alina şi Borcea s-au înţeles asupra pensiei alimentare. Cu cât se alege viitoarea fostă nevastă a dinamovistului

Alina Borcea se întoarce în țară să-și onoreze promisiunea pe care i-a făcut-o soțului ei în martie: aceea că va divorța și îi va reda libertatea de care are nevoie pentru a trăi alături de Valentina Pelinel, spun surse din preajma nevestei afaceristului întemnițat la Jilava, potrivit Libertatea.ro. Aceleaşi surse au dezvăluit și că mariajul este ca și desfăcut, iar zilele acestea vor fi decisive.

Alina și Cristi Borcea s-ar fi înțeles asupra aspectelor separării oficiale, iar termenul final al desfacerii căsătoriei ar fi fost 30 iunie, însă lucrurile au fost tergiversate din cauza plecării Alinei la Miami, împreună cu copiii. Luna iunie a trecut și doamna Borcea nu părea nerăbdătoare să-și încheie socotelile cu tatăl copiilor ei. După plecarea în SUA, Alina Borcea a dat semne că s-a răzgândit cu privire la divorţ, dar acum ea şi fostul acţionar dinamovist s-au înţeles asupra pensiei alimentare – 10.000 de euro pe lună – astfel că semnarea actelor la notar este doar o chestiune de timp.