Alina şi Ilan Laufer vor avea gemeni după 8 ANI de TRATAMENTE. „Este o sarcină bivitelină!”

Alina Laufer va deveni mămică de gemeni la 38 de ani. Ea și soțul ei, politicianul și omul de afaceri Ilan Laufer (37 ani), care s-a înscris acum în cursa pentru Primăria Capitalei, s-au chinuit timp de 8 ani să devină părinți.

25 sept. 2020, 05:42
Alina şi Ilan Laufer vor avea gemeni după 8 ANI de TRATAMENTE. „Este o sarcină bivitelină!”

Alina Laufer, însărcinată în 10 săptămâni şi a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a aflat, împreună cu soţul său, că s-au prins ambii embrioni care au fost implantați la inseminare! Imediat ce a aflat că va avea gemeni, Ilan Laufer a postat filmulețul de la ecografie pe pagina sa de Facebook.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a scris Ilan Laufer.

Alina şi Ilan Laufer vor deveni părinţi. Fosta soţie a lui Jorge a rămas însărcinată prin fertilizare in vitro: „Am încercat 8 ani”

„Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a declarat Alina Laufer pentru Click!.

Alina Laufer mai are o fetiţă, Karina, din căsătoria cu Jorge.