Alina Sorescu a câștigat custodia celor două fetițe. Mesajul tulburător al artistei

Soarele a răsărit, în cele din urmă, şi pe strada Alinei Sorescu. Artista a reuşit să obţină custodia definitivă a fiicelor sale, după ce prima instanţă îi dăduse câştig de cauză, dar fostul ei soţ făcuse apel. Magistraţii au respins apelul, astfel încât copiii vor rămâne alături de mama lor.

21 iun. 2022, 09:01

Alina Sorescu a câștigat custodia celor două fetițe şi a anunţat vestea cea mare pe Facebook. Artista le-a mulțumit celor care au fost alături de ea pe toată durata procesului.  Judecătorii au decis ca, în primă instanță, fetițele Alinei Sorescu să rămână la ea, după ce Alexandru Ciucu a cerut ca micuțele să locuiască cu el pe timpul procesului de divort.

Alina Sorescu a câștigat custodia celor două fetițe

Pentru că decizia magistraţilor nu l-a mulţumit, Ciucu a introdus o cale de atac, dar instanța a respins și apelul. Astfel, pentru a doua oară, judecătorii au decis ca fetiţele să locuiască cu mama pe tot parcursul procesului de divorţ, care va începe abia spre sfârşitul anului.

Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra. Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea. Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el.

Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac. Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului. Sunt increzatoare ca totul va fi bine„, a transmis Alina Sorescu pe Facebook.

Citeste si Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram: „Nu am vrut să o fac publică, dar viața ei depinde de asta”

Cine este bărbatul pe umărul căruia Alina Sorescu îşi pune capul atunci când trăirile o copleşesc

În tot acest răstimp, plin de emoţii intense, Alina nu a fost singură. Deşi a continuat să spere până în ultima clipă că lucrurile între fiica lui şi Alexandru Ciucu vor reintra pe făgaşul normal, tatăl Alinei a trebuit să se împace, într-un final, cu ideea că nu mai există cale de întors. Resemnat, bărbatul şi-a susţinut fiica până la final. Alina a mărturisit că tatăl său o însoțește inclusiv la spectacole și este alături de ea. Ba mai mult de atât, familia ar urma să meargă și în vacanță în cazul în care lucrurile vor merge bine, semn că artista face față cu brio procesului de divorț.

Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert”, a mărturisit Alina Sorescu, pentru Ego.ro.

Citeste si FOTO. Ce scrie pe crucea lui Valentin Uritescu și ultimul mesaj al soției sale. Familia a făcut un gest cutremurător