Alina Sorescu a făcut anunţul! Ce program de vizită va avea Alexandru Ciucu

După 12 ani de mariaj, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au spus adio. Procesul de divorţ va începe abia la sfârşitul acestui an, dar, între timp, Ciucu a introdus acţiune pentru a primi custodia fetiţelor. Instanţa nu i-a dat, însă, câştig de cauză, astfel că Raisa şi Carolina vor continua să locuiască la mama, iar tatăl va avea program de vizită.

22 iun. 2022, 09:31

Alexandru Ciucu va avea program de vizită, aşa cum se procedează în caz de divorţ. El îşi va putea vedea copiii de două ori pe lună şi mai des în vacanţe. Pe 20 iunie, magistraţii au decis, pentru a doua oară, ca micuțele să aibă domiciliul la Alina Sorescu pe tot parcursul procesului de divorț cu designerul.

Alina Sorescu a dezvăluit de câte ori are dreptul Alexandru Ciucu să-şi viziteze fetele

Artista a dezvăluit, totodată, şi programul după care viitorul fost soţ va putea petrece timp cu copiii. Totodată, Alina a precizat că, deocamdată, nu se pune problema de semnătura unuia dintre părinți dacă vreunul dintre ei ar vrea să plece cu fetiţele peste hotare.

Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț„, a spus Alina Sorescu pentru Ego.ro.

Alina Sorescu le-a mulțumit, prin intermediul Ego.ro, celor care o susțin în aceste momente delicate.

Citeste si Motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorţat de prima soţie: „Ne cunoşteam de o lună”

Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg, și le mulțumesc. Iar tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. M-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Fetele mele sunt bine, au luat vacanța”, a mai declarat Alina Sorescu pentru Ego.ro.

Când şi de ce s-au despărțit, de fapt, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

Vedeta a fost invitată la „Teo Show”, unde a făcut mai multe dezvăluiri din culisele divorțului dintre ea și tatăl copiilor ei. De asemenea, artista a dezvăluit că divorțul a făcut-o să slăbească 5-6 kilograme.

Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii  E o perioadă sensibilă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”,  a spus Alina Sorescu.

Citeste si Noi detalii despre divorţul Alinei Sorescu. Alexandru Ciucu i-ar fi oferit bani ca să îl ierte