Motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorţat de prima soţie: „Ne cunoşteam de o lună”

Motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorţat de prima soţie. Dacă pentru artistă este primul mariaj eşuat, designerul se află la al doilea divorţ. El a mai fost căsătorit cu Ana Cristina, în urmă cu 18 ani.

11 mai 2022, 15:21
Motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorţat de prima soţie: „Ne cunoşteam de o lună”
Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată

Motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorţat de prima soţie. Căsnicia designerului cu Ana Cristina s-a încheiat destul de repede şi asta pentru că s-au grăbit atunci când şi-au oficializat relaţia. Bărbatul dezvăluia că nu a fost vorba despre infidelitate, ci doar despre niște greșeli.

Motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorţat de prima soţie

Potrivit lui Alexandru Ciucu, căsătoria a avut loc din cauza unui impuls de moment, amândoi fiind extrem de tineri și nepregătiți pentru un pas atât de mare, drept urmare, era de așteptat ca cei doi să o ia pe drumuri separate.

Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, mărturisea Alexandru Ciucu, pentru Revista Tango.

Citeşte şi: Andreea Bălan, mesaj tranşant după anunţul divorţului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu i-ar fi oferit bani Alinei Sorescu, ca să îl ierte

Alina Sorescu a decis să se despartă de soţul ei după 12 ani de căsnicie. Au ajuns la tribunal, deoarece nu se înțeleg în privința custodiei celor doi copii. Din câte se pare, designerul își dorește ca fetele lor să locuiască în vila lui din Pipera. Cerință total de neacceptat de către cântăreață, care acum locuiește într-un apartament cu patru camere. Ea a declarat că este dispusă să lupte în continuare pentru fetițe.

Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zerouri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru Fanatik.ro.