Alina Sorescu a făcut anunțul, în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu: „Mi s-a îndeplinit visul, exact ce își doreau și fetițele!”

Celebra artistă Alina Sorescu pare că a trecut peste despărțirea de designerul Alexandru Ciucu. Vedeta are multe activități noi de care este foarte mândră și de care se bucură nespus. Nu este singura, pentru că și fetițele sale sunt încântate de alegerile mamei lor.

02 nov. 2023, 08:47
Alina Sorescu a făcut anunțul, în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu: „Mi s-a îndeplinit visul, exact ce își doreau și fetițele!”
Alina Sorescu a făcut anunțul, în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu: „Mi s-a îndeplinit visul, exact ce își doreau și fetițele!”

Alina Sorescu face un anunț surprinzător, în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu. Vedeta și-a îndeplinit un vis, spre bucuria fetițelor ei, Carolina și Raisa. Vedeta a făcut dezvăluirea în cadrul unei prezentări de modă, unde a avut mari emoții.

Citește și: Alina Sorescu, surprinsă de paparazzi! S-a aflat secretul vedetei, după divorţul de Ciucu

Alina Sorescu, anunț neașteptat în plin proces de divorț

Chiar dacă se află în proces de divorț cu Alexandru Ciucu și s-a judecat pentru custodia fiicelor lor cu designerul, artista are grijă de imaginea ei. Ea a defilat, recent, într-o prezentare de modă și curând va cânta într-un specatcol grandios de la Sala Palatului, pe 2 noiembrie. Îndrăgita artistă va cânta în spectacolul Disney 100 Concert, unde cele mai iubite personaje vor interpreta pe scenă melodiile consacrate din lumea basmelor. Cântăreața e în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare evenimentul, mai ales că se va transforma în Elsa, personaj îndrăgit de fiicele ei.

„Am un final de an foarte plin, așa cum e în general, pentru noi, artiștii. Pe 2 noiembrie voi avea marea șansă să cânt la Sala Palatului, unde revin de această dată să cânt la Disney 100 Concert, un eveniment fabulos, pe care de-abia îl aștept. E un eveniment care se adresează tuturor copiilor, părinților, care doresc să revină în lumea poveștilor și a filmelor atât de iubite. Pentru că noi, practic, vom cânta melodiile din cele mai iubite filme Disney.

O să trecem prin toată istoria Disney. O să fiu Elsa, mi s-a îndeplinit visul. Exact ce își doreau Carolina și Raisa. Când au aflat că voi fi pe scenă la Disney, ele au spus că își doresc să fiu Elsa. Și iată că așa s-a și potrivit. Voi fi Viana, Jasmine, dintr-un duet frumos din Aladin. Iar alături de ceilalți colegi, voi interpreta duete din Mary Poppins, Lion King, Frumoasa și bestia. (…) Și vor fi alături de noi și niște artiști internaționali”, a declarat Alina Sorescu pentru Viva.

Pe lângă spectacolul inedit, Alina Sorescu este căutată și pentru alte proiecte, cum ar fi cele de modă. Recent, ea a defilat pe podium, fiind foarte apreciată pentru felul în care arată la 37 de ani, adică impecabil.

„Sunt eu! Într-o ‘capsulă’ în această seară, pe post de model pentru prietena mea, Cera Mihăilescu. Aceasta este designerul cu care lucrez în ultima vreme pentru evenimentele pe care le prezint sau la care cânt. Și pentru că ea a primit provocarea de la Alin Gălățescu, în seara aceasta să reinterpreteze stilul Chanel, iată-mă într-o ținută de inspirație Coco Chanel”, a mai spus cu entuziasm Alina Sorescu.

Citește și: Alina Sorescu, după divorţul de Alexandru Ciucu: „Doar aşa poţi înţelege dimensiunea iubirii”. Cine este bărbatul divorţat din showbiz care îi face avansuri acum