Alina Sorescu, surprinsă de paparazzi! S-a aflat secretul vedetei, după divorţul de Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat anul trecut, iar cele două fetițe pe care le au împreună locuiesc cu mama lor. După despărțire, cei doi soți și-au văzut în continuare de viața profesională, iar lucrurile merg foarte bine pentru creatorul de modă.

27 oct. 2023, 13:02

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la divorț după un mariaj de 12 ani. Artista nu a apărut încă alături de un alt bărbat, însă a recunoscut că un bărbat cunoscut din showbiz i-a făcut avansuri.

În aşteptarea prinţului pe cal alb, Alina Sorescu are grijă să nu fie prinsă cu garda jos. Vedeta a trecut printr-un divorț, însă nu a uitat niciodată să zâmbească larg. Are două fiice superbe, pe care le iubește nespus și o carieră cu care se mândrește.

Alina Sorescu, după divorţul de Alexandru Ciucu: „Doar aşa poţi înţelege dimensiunea iubirii”. Cine este bărbatul divorţat din showbiz care îi face avansuri acum
Alina Sorescu a încercat mereu să vadă partea bună a lucrurilor, iar asta a ajutat-o în procesul ei de vindecare și dezvoltare.

Ei bine, e clar că și frumusețea naturală trebuie întreținută. Alina Sorescu arată mereu bine, așa că e clar că se preocupă atent de fizicul ei. Vedeta și-a parcat mașina, apoi a mers senină și zâmbitoare cum o știm spre o sesiune de aranjat. Îmbrăcată sport, în stil adolescentin chiar, Alina Sorescu ține și pasul cu moda, iar paparazzi Wowbiz au susprins-o la un salon de înfrumuseţare.

Alina Sorescu a avut mai multe cumpene emoționale în ultimul timp, dar nu a lăsat niciodată să se vadă. Invitată în cadrul unei emisiuni, artista a dezvăluit care e lucrul pe care l-ar schimba în viața ei, dacă ar putea face o scurtă călătorie în timp.

„Dacă m-aș întoarce în timp, aș face ceva în așa fel încât bunica mea pe care am pierdut-o în urmă cu câțiva ani, să mai fi stat puțin cu noi, să le mai fi văzut pe fete puțin mai mărișoare. Mă bucur totuși că am avut ocazia să o fac străbunică și să le cunoască, dar mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi.

Cătălin Botezatu, reacţie bizară după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorţează: „O iubesc!”
Bunica mea a fost cea care ne-a legat pe noi foarte mult ca familie, mama mai are încă două surori și mereu mamaie era liantul care ne aducea la masă, indiferent de ce situații de viață erau în familiile noastre. Asta am învățat de la ea și am o familie foarte unită. Eu nu am avut surori, dar mereu am privit cu admirație relația pe care o are mama mea cu surorile ei și sper ca așa să fi între Carolina și Raisa, să fie aceeași legătură.”, a declarat Alina Sorescu, la emisiunea „Oracolul Vedetelor”.

Ce dietă ține Alina Sorescu. Așa reușește să se mențină în formă: „Nu am făcut asta dintotdeauna, de când au apărut fetițele”

Ce dietă ține Alina Sorescu. Chiar dacă pe plan alimentar, cântăreața mărturisește că a reușit să-și găsească un echilibru, își dorește să se echilibreze și cu sportul.

Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos.

Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo.”, a declarat Alina Sorescu.

Citește și: Alina Sorescu, despre noua iubire: „Sunt foarte dedicată atunci când vine vorba despre o relaţie”. Ce se întâmplă cu custodia după divorţul de Alexandru Ciucu

Ce dietă ține Alina Sorescu

De când a devenit mamă, Alina spune că obișnuiește constant să savureze dimineața o ceașcă capuccino, fiind deja o rutină în viața ei. Totuși, mâncarea copilăriei este și ea prezentă în meniul cântăreței, chiar dacă nu o mănâncă foarte des.

În zilele în care știe că nu are timp să-și gătească corespunzător, artista își comandă din magazinele de specialitate întregul meniu pe ziua respectivă, pentru a se ține, astfel, departe de micile tentații din benzinării.

Îmi place să beau cafea dimineața, nu am făcut-o dintotdeauna, dar mai ales după ce au apărut fetițele, simt nevoia să o am ca o constantă în viața mea. Beau capuccino, să fie mai light. Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele cu care încă mă răsfață mama, salata de vinete, tocănița de cartofi pe care rar mi-o mai face, nu e tocmai de dietă.

Încerc să-mi mențin o dietă echilibrată, când am perioade aglomerate și plec foarte mult, pentru că eu am o meserie care mă ține mereu în acțiune. Sunt foarte mult în mașină și atunci am zile în care dacă sunt foarte aglomerată apelez la niște caserole.

Îți vine mâncarea cu o seară înainte acasă și ai calculat totul pe calorii, ai toate mesele cu tine. Nu simți senzația de foame, dar asta e doar când am perioade foarte aglomerate, cum e luna decembrie.”, a continuat artista.