Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV. Noi dezvăluiri despre divorț: „Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu”

Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV. Căsnicia artistei cu Alexandru Ciucu s-a încheiat după 12 ani de mariaj, motivul fiind infidelitatea designerului. Cei doi au împreună două fetițe, iar recent s-a decis ca programul de vizită să fie suspendat, aspect care l-a nemulțumit pe Ciucu.

06 sept. 2023, 16:33
Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV. Noi dezvăluiri despre divorț: „Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu”
Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV

Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV. Vedeta a trecut printr-o foarte dificilă, peste care vrea să treacă cât mai repede. Artista a mărturisit că cele două fiice ale sale au un program mai stabil, față de cel dinainte, după decizia dată de instanța de judecată.  Chiar dacă se bucură această veste, cântăreața mărturisește că procesul va mai dura, iar programul acesta nu este definitiv.

Citește și: Alexandru Ciucu tună și fulgeră după ce Alina Sorescu s-a bucurat de un nou câștig în instanță: „Trebuie să-mi fie bine. Nu mă mai însor”

Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV

A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână. Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat

”, a povestit Alina Sorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Artista a mai dezvăluit că ultimele luni de căsnicie cu Alexandru Ciucu au fost foarte grele și nu dorește niciunei să treacă prin ce a trecut ea. Toate astea se întâmplă pentru că divorțul nu s-a putut rezolva pe cale amiabilă.

Știi cum are Andra melodia. Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. (…)

Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. (…) Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. (…) Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor”, a mai declarat Alina Sorescu.