Alina Sorescu a „renăscut” după divorțul de Alexandru Ciucu: „Sunt într-un moment prielnic”

Alina Sorescu a "renăscut" după divorțul de Alexandru Ciucu. Chiar dacă în plan personal, traversează o perioadă destul de dificilă, fiind în plin proces de divorț, profesional, artista este foarte mulțumită ceea ce i se întâmplă.

23 mai 2023, 08:28
Alina Sorescu a „renăscut” după divorțul de Alexandru Ciucu: „Sunt într-un moment prielnic”
Alina Sorescu a "renăscut" după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a „renăscut” după divorțul de Alexandru Ciucu. Are foarte multe proiecte, în curând, va cânta alături de Al Bano, la Sala Palatului și este tare recunoscătoare pentru acest lucru.

Citește și: Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. Dezvăluirile momentului: „Asta nu schimbă nimic!”

Am renăscut profesional și sunt foarte recunoscătoare că am multe proiecte. După acest spectacol de la Ateneu, voi avea o invitație specială care mi-a fost adresată la un concert aniversar simfonic, al celebrului Al Bano, care, pe 27 mai, va veni la Sala Palatului, serbează 80 de ani de viață, și va fi sărbătorit și în România, pentru că e foarte iubit și de publicul român.

Sunt onorată să fiu invitată de el în acest concert. De altfel, relația noastră de susținere reciprocă a început înaintea spectacolului pe care l-am avut în decembrie la Ateneul Român. Iată că acum, când vine în România, m-a invitat și voi cânta în italiană, alături de el și de orchestră, cântece din repertoriul său. E o mare onoare să cânți alături de asemenea nume grandios și abia aștept, pentru că va fi un eveniment foarte important. E un eveniment cu care o să mă mândresc toată viața.

Și am multe proiecte, mă împart între viața mea personală, între fetițe, între cursurile mele cu picii și aceste evenimente importante care se întâmplă din când în când pe scenă. Voi avea și cu picii un spectacol, de Ziua Copilului, în iunie, la Arenele Romane, așa că vă invit pe toți, de la mic la mare, să fiți acolo cu noi!”, a spus Alina Sorescu, potrivit Unica.ro.

Alina Sorescu a „renăscut” după divorțul de Alexandru Ciucu

Cântăreața recunoaște că muzica a ajutat-o să traverseze mai ușor această perioadă delicată din viața ei. Anul acesta, artista împlinește 33 de ani de activitate profesională și spune că scena este spațiul unde se regăsește și își adună forțele.

Sunt într-un moment prielnic, în care încerc să fac cât mai multe lucruri profesionale care să mă încarce și să îmi dea forță și în viața mea personală. Eu activă sunt de când mă știu, de mic copil, toată lumea mă știe de la 4 ani de când am încept să cânt și, dacă stau să mă gândesc, anul ăsta se împlinesc 33 de ani de atunci. E un număr frumos de ani, o experiență uriașă pe care o am la vârsta mea și sunt foarte fericită că am reușit să acumulez atâtea. Forță am avut dintotdeauna, și putere, și imaginație, și susținere.

Poate au fost perioade în care am dat întâietate altor aspecte care au ținut de familie, am născut și crescut două fetițe, dar acum, da, simt că pot să renasc și simt că pot să îmi iau puterea de a trece peste momentele mai puțin plăcute din viața mea personală din viața profesională. Simt că mă salvează scena”, a încheiat Alina Sorescu.