Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. Dezvăluirile momentului: „Asta nu schimbă nimic!”

Carolina și Raisa sunt norocoase să aibă parte în preajma lor de mama și de tatăl meu, doi oameni foarte devotați, așa cum au fost și cu mine, spune vedeta.

09 mai 2023, 15:20
Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. Dezvăluirile momentului: „Asta nu schimbă nimic!”

Alina Sorescu se află în plin divorț de Alexandru Ciucu, dar se sprijină pe ajutorul părinţilor pentru a-şi educa frumos fetele.  Carolina și Raisa au acum 9 și, respectiv, 6 ani, deja sunt mici domnișoare.

„Carolina și Raisa sunt două fetițe minunate, alături de ele îmi retrăiesc copilăria și ador să facem lucruri împreună: de la pictat până la cântat, de la activități art&craft până la proiecte pentru școală. Au personalități diferite. Carolina este înțeleaptă, curajoasă și un lider pentru sora ei mai mică, iar Raisa este foarte blândă, sensibilă și atașată de mine”, spune Alina Sorescu..

Despărţire fără regrete. De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător pentru care a plecat de acasă

Întrebată de Viva, „cine o ajută pe Alina Sorescu să-și crească fiicele, în plin divorț de Alexandru Ciucu, și cum le educă, Alina Sorescu a spus: „Între ele este o diferență mică de vârstă, așa că mă întreb dacă nu se află din când în când și în competiție. Sunt doi ani și un pic între ele și nici nu își imaginează viața una fără cealaltă. Au o relație foarte frumoasă, se joacă împreună, Carolina o mai sfătuiește la teme pe Raisa… Nu sunt în competiție, fiind foarte diferite. Încerc în același timp să îi dau fiecăreia propriul spațiu și propriul timp. Simt că este extraordinar că se au una pe alta. Le răsfățăm și eu, și bunicii. Munca mea cu cei mici, studiile mele de psihopedagogie și răbdarea mea înnăscută m-au învățat să am un stil cald, dar ferm cu copiii. Așa că le răsfăț, dar pun și limite atunci când e cazul. Însă sunt două fetițe care stiu să nu le depășească. Iar bunicii le iubesc enorm, mai ales că mama și tatăl meu au fost principalul meu sprijin în creșterea lor încă de când le-am născut.

„Carolina și Raisa sunt norocoase să aibă parte în preajma lor de mama și de tatăl meu’

„Carolina și Raisa sunt norocoase să aibă parte în preajma lor de mama și de tatăl meu, doi oameni foarte devotați, așa cum au fost și cu mine. Bunicii sunt foarte importanți în viața nepoților și e atât de bine când copiii învață valori importante de la ei. Iar aceste valori nu se schimba după moda parentingului”

Alina Sorescu, despre despărțirea de Alexandru Ciucu: „Nu am regrete, poate doar că nu am luat decizia mai devreme”

Alina Sorescu a divorţat de Alexandru Ciucu şi, deşi a trecut ceva timp de la separare, rănile sufleteşti se cicatrizează greu, mai ales că lupta pentru custodia copiilor i-a aşezat pe cei doi foşti soţi în tranşee separate

Cum se simte Alina Sorescu în plin divorț de Alexandru Ciucu și cum le afectează pe fiicele lor: „Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești se văd în prezent”

„Anul trecut a fost cel mai complicat an din viața mea. Și pare că și acesta este la fel, pentru că situația încă nu s-a finalizat definitiv. E o perioadă cu toate stările posibile. De la situații delicate în plan personal la reușite în plan profesional. Însă simt că m-am născut a doua oară, mai puternică, gata să fiu acolo pentru fetițele mele și pentru oamenii care mă apreciază și mă susțin de când eram mică. Îmi place să îmi găsesc echilibrul întotdeauna. Însă da, sunt ocupată, ca orice mamă și femeie activă. Și mă împart între fetițe, cursurile mele cu picii și evenimentele la care iau parte pe scenă. Am așteptat cu nerăbdare Concertul Caritabil Pascal de la Ateneul Român. Primul eveniment de acest gen de
Crăciun de la Ateneu a fost sold-out, așa că m-am bucurat să îl organizez din nou, de această dată alături de mulți alți artiști invitați. Am fost onorată să îmifie alături Marcel Pavel, Paula Seling, Vlad Miriță, Corul Armonia, Silvia Micu, Orchestra Simfonică Valahia, de data aceasta condusă de unul dintre cei mai apreciați dirijori internaționali, Matthew Freeman, de la BBC Orchestra.

Andreea Bălan sare în apărarea Alinei Sorescu: „Mi se pare o mare nedreptate. Copiii pot fi bulversați”
Evident că au avut și picii mei un moment de candoare și emoție, mai ales că evenimentul a stat sub semnul ajutorării bebelușilor născuți prematur internați la Spitalul Marie Curie. Doar o mamă poate înțelege suferința altei mame. Și eu lupt pentru fetițele mele, așa cum fiecare mamă își dorește ce e mai bun pentru copilul său. Sunt mult mai sensibilă în această perioadă și de asta am ales să mă alătur acestei cauze și să ajut cum pot”, a declarat Alexandra Sorescu într-un interviu acordat Viva.

„Procesul încă nu este încheiat, așa că starea de neliniște va mai dura’

Alina Sorescu vorbeşte cu nodouri în gât despre procesele care vin. Alina Sorescu trece prin momente grele, după ce instanța a decis ca fetițele să petreacă câte o săptămână alternativ la mama și la tatăl lor. Vedeta nu renunță și va lupta până în pânzele albe pentru ca cele mici să aibă stabilitate în viața lor.

„A fost și este greu, pentru că a fost un an plin de ordonanțe, recursuri în justiție, cererea tatălui fetelor de a stabili domiciliul lor la el… Procesul încă nu este încheiat, așa că starea de neliniște va mai dura. Nu mi-am dorit să ajung aici, când m-am căsătorit speram să fie pentru toată viața. M-a salvat să rămân cu capul pe umeri dorința de a avea toate trei o viață liniștită. M-a salvat, totodată, muzica, pentru că așa mi-am exprimat trăirile. Și m-a salvat susținerea zecilor de mii de oameni care mi-au scris și îmi scriu în toată această perioadă că sunt alături de mine, mai ales mame care trec prin situații similare de viață.

Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești care s-a dat recent ca fetele să stea o săptămână la mine și o săptămână la tatăl lor se văd în prezent și nu rămâne decât să vedem care vor fi efectele în timp asupra lor. Însă nu doresc niciunei mame să fie în situația mea. Nu e ușor să le explici copiilor că trebuie să fie mereu cu bagajul făcut pentru că așa s-a decis și să le plimbi intr-o casă în alta. Două fetițe de 6 și 9 ani au nevoie zi de zi de mama, de statornicie, stabilitate emoțională și continuitate în procesul școlar. Iar în general, tații au program de vizită”

Cum s-a schimbat viața Alinei Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista, mai fericită ca oricând: „Am renăscut, sunt foarte recunoscătoare”
Alina Sorescu, despre despărțirea de Alexandru Ciucu: „Nu am regrete, poate doar că nu am luat decizia mai devreme’
Recent, Alexandru Ciucu spunea că acesta a fost cel mai greu an pentru el… Care este cel mai mare regret al tău, dat fiind că v-au legat 12 ani de căsnicie, aveți două fetițe minunate și, cu siguranță, ați trăit multe momente frumoase? Din păcate, a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua pentru mine și fete. Nu am regrete, poate doar că nu am luat decizia mai devreme.