Alina Sorescu, adevărul despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmpla din senin”

Alina Sorescu a făcut noi declarații despre Alexandru Ciucu, la ieșirea din sala de judecată, după ultima înfățișare pe care au avut-o la tribunal.

29 apr. 2024, 22:07
Alina Sorescu, adevărul despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmpla din senin”
Alina Sorescu, despre dicorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit, din nou, în sala de judecată pentru un nou termnen în procesul de divorț care durează de doi ani. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația cu fostul soț, dar și despre cum a ajuns la final relația lor, după 12 ani de căsnicie.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani și au împreună două fetițe, dar, în anul 2022, au decis să pună stop căsniciei. Lucrurile nu au mers așa cum s-ar fi așteptat mulți, ci cu un scandal de proporții și o luptă intensă pentru custodia copiilor, care nu s-a terminat nici până în ziua de azi.

Citește și: Alexandru Ciucu, gest impresionant față de Alina Sorescu, după ce a fost surprins alături de noua iubită: „Aduc mereu bucurie”

Recent, cei doi au ajuns, din nou, în fața judecătorilor. Alexandru Ciucu a ales să nu comenteze subiectul, însă, Alina Sorescu a vorbit despre problemele care au apărut între ei după ce au decis să divorțeze. Artistei îi pare rău că nu a luat decizia de a divorța mai devreme.

„Alina Sorescu: Din păcate, da (n. red.: lucrurile s-au terminat destul de rău după 12 ani de căsnicie). Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează, binele lor. Practic este apelul procesului de divorț, în care discuția noastră este pe marginea programului. De Paște este în vigoare programul dat de ordonanța cu care funcționăm până în prezent, adică vacanța la jumătate(…) 

Reporter: Regreți ceva din această căsnicie?

Alina Sorescu: Poate că nu am luat decizia mai devreme (n.red. să divorțeze)…lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”, a declarat Alina Sorescu la Xtra Night Show, la scurt timp după ce a ieșit din sala de judecată.

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații despre imaginile cu Alexandru Ciucu și noua iubită. Designerul și artista se vor întâlni săptămâna viitoare, atunci când va avea loc termenul în procesul de divorț

În urmă cu o săptămâmnă, au ieșit la iveală mai multe informații cum că Alexandru Ciucu ar fi fost surprins în compania altei femei, ba chiar că cei doi ar fi avut o relație pe vremea când designerul ar fi fost încă împreună cu Alina Sorescu. Artista a făcut și primele declarații despre această situație.

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a mărturisit Alina Sorescu pentru Spynews.ro.