Alina Sorescu, adevărul despre „împăcarea” cu Alexandru Ciucu, după ce a primit un buchet de flori: „Este de imgine, în realitate nici nu mă salută”

Alina Sorescu, adevărul despre "împăcarea" cu Alexandru Ciucu, după ce a primit un buchet de flori de la designer. Deși părea o tentativă de pace, între cei doi soți, aflați de doi ani în proces de divorț, lucrurile nu merg tocmai bine. 

15 ian. 2024, 08:32
Alina Sorescu, adevărul despre „împăcarea” cu Alexandru Ciucu, după ce a primit un buchet de flori: „Este de imgine, în realitate nici nu mă salută”
Alina Sorescu, adevărul despre "împăcarea" cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, adevărul despre „împăcarea” cu Alexandru Ciucu. Vestea că designerul i-a adus un buchet superb de flori fostei sale soții, sâmbătă, la ziua fiicei lor, Carolina, i-a făcut pe simpatizanții cuplului să spere la o împăcare a celor doi.

Artistta a fost cea care a anunțat că designerul este invitat la ziua fiicei lor, Carolina, care a împlinit 10 ani. Invitația a fost una cât se poate de normală, mai ales că însăși instanța de judecată stabilește ca părinții să fie împreună la zilele de naștere ale copiilor, custodia fiind la acest moment comună.

Citește și: Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO

Alina Sorescu, adevărul despre „împăcarea” cu Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu a cumpărat, inițial, două buchete de flori, pentru cele două fete ale sale, pe care le-a și oferit micuțelor vineri, când a fost, de fapt, ziua Carolinei.

Designerul a postat buchetele pe Instagram, dar imediat au început se curgă comentariile: „Un domn aduce și mamei flori, indiferent de sentimente/ Al mamei fetelor care este?/ Un adevărat domn ar fi luat și pentru mama celor două fetițe/ Trebuia unul și mamei lor”.

Sâmbătă, chiar înaintea petrecerii, designerul a postat pe pagina lui de socializare și un al treilea buchet, la fel de spectaculos, destinat Alinei Sorescu. Alexandru Ciucu a precizat că i-a oferit buchetul Alinei „în semn de prețuire”.

Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat vedeta, pentru Click.ro.